Afbeelding
Foto: Pixabay

Informatieavond op 22 mei voor vrijwilligers van de VakantieBijbelWeek van 26 tot 29 augustus

woensdag 22 mei 2024 20:00

STEENWIJK - Achter de schermen zijn de voorbereidingen al een poos druk bezig voor de VakantieBijbelWeek. Deze activiteit wordt door meerdere kerken in Steenwijk georganiseerd. Omdat de organisatie handen tekort komt, doet zij een oproep aan mensen om te komen helpen. Op woensdagavond 22 mei is er een informatieavond voor de vrijwilligers.

Zonder vrijwilligershanden geen VakantieBijbelWeek. De kerken zoeken daarom dringend mensen die als vrijwilliger één of meerdere ochtenden willen helpen. Helpen met onder andere de praatgroepjes, knutsels, toneelspel en het vullen van een van de kleedjes. Verder zijn vrijwilligers nodig als vos of leiding bij de Vossenjacht van dinsdag 27 augustus. Ook zoekt de organisatie nog iemand die het leuk vind om hiervoor de route uit te zetten. 

Informatieavond

Gaat jouw talent en energie borrelen bij het lezen van deze oproep? Neem dan contact op via vbw.steenwijk@gmail.com. En kom vooral naar de informatieavond op 22 mei in de Zuidwester het thema uitgelegd wordt en de vrijwilligers alvast een beetje kunnen genieten met elkaar van het mooie feest voor de kinderen. Kom helpen en zet alvast de datum in je agenda voor je kind van deze leuke gratis activiteit in de zomervakantie!


Locatie