Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe interkerkelijke Bijbelstudie voor jongvolwassenen

vrijdag 31 mei 2024 20:00 tot 22:00

VOLLENHOVE - Op vrijdagavond 31 mei staat in Vollenhove een startavond gepland voor een nieuwe interkerkelijke Bijbelstudie speciaal voor jongvolwassenen. Deze Bijbelstudie richt zich op het opnieuw of dieper ontdekken van de Bijbel, aan de hand van de oorspronkelijke Joodse achtergrond en context en Hebreeuwse grondtekst. 

Stefan Jansen licht toe: “Niet dat we perse zelf Hebreeuws gaan leren ofzo, maar we krijgen les van iemand die daarin thuis is: Debby van Galen. Deze bijbellerares maakt podcasts en geeft sinds kort boeken uit. Ze is erg gemotiveerd om haar kennis op een volgende generatie over te brengen. Als bijbellerares zal Debby van Galen onder andere de relevantie van de Bijbel voor vandaag uitleggen, met de profetieën daarin. Maar het zal ook veel gaan over thema’s en vragen die deelnemers zelf aandragen; dus echt samen ontdekken waarom de Bijbel en échte kennis daarvan voor vandaag zo belangrijk is.

De Bijbelstudiegroep is bedoeld voor iedereen van 20 tot 40 jaar, los van kerkelijke achtergrond.

Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. Aanmelden of informatie opvragen kan via een mail naar sjn@ziggo.nl. Kijk op www.onderdevijgenboom.nl/hglevendwater/jovos-land-van-veno-eo.