Uitje het Nut Vollenhove naar de Strandhoeve in Baarlo

woensdag 12 april 2023 13:00 tot 20:30

BAARLO - Op woensdag 12 april a.s. sluit het bestuur van ’t Nut Vollenhove het seizoen 2022-2023 af met en gezellige dag op de Strandhoeve te Baarlo. 

Deelnemers aan die dag kunnen met een huifkar (voorzien van een brede loopplank) bij de Burght opgehaald worden en gebracht worden naar de Strandhoeve of met eigen vervoer daar naar toe komen. Er vinden op de Strandhoeve twee lezingen plaats: Een medewerker van de Strandhoeve vertelt over “de levensloop van de Strandhoevegroep”. Ook zal dhr. Arie Ruitenbeek, huisarts in ruste een lezing houden over” geneeskunde door de eeuwen” heen. De Strandhoeve organiseert tevens nog een “Muzikale Bingoshow”, waarbij veel muziek vanaf de vijftiger jaren voorbijkomt. Aan het eind van de dag staat er een groots Bak- en Braad buffet klaar, waardoor het gezellig samenzijn feestelijk wordt afgesloten. Het programma van deze dag duurt van 13.00 uur tot ongeveer 20.30 uur. 

Wilt u deze dag meebeleven, dan kunt u zich voor 5 april a.s. nog opgeven bij het secretariaat van ’t Nut: mevr. M.Winters-Maan, R. van Diepholtstraat 2 8325 GC Vollenhove tel. 0631314916 margreetwinters@gmail.com U krijgt dan nog nadere gegevens. De kosten voor deze dag zijn 65 euro voor leden en 75 euro voor niet-leden/introducés