Kok Groep BV
Kok Groep BV Foto: Aangeleverd

Doe je mee? Nieuw project Energie Coöperatie Oldemarkt

woensdag 19 april 2023 20:00

OLDEMARKT - In 2020 ging de Energie Coöperatie Oldemarkt (ECO) van start met haar eerste project, het zonnepark de Boterberg op het bedrijventerrein in Oldemarkt. Nu gaat ECO aan de slag met een tweede project. 

Bij voldoende belangstelling vanuit bewoners en bedrijven uit Oldemarkt en omgeving gaat ECO 200 zonnepanelen plaatsen. Dat gaan we doen op het dak van het bedrijfspand van de KOK Groep BV op het bedrijventerrein in Oldemarkt. De overeenkomst tussen beide partijen werd onlangs getekend door Pascal Kok, mededirecteur van de Kok Groep BV, Hans Schiphorst en Hendrik Jan Gorter, voorzitter en secretaris van ECO. 

Inmiddels hebben zich al verschillende belangstellenden gemeld, maar we willen graag álle inwoners van Oldemarkt en omgeving de gelegenheid geven om deel te nemen. Want we merken dat veel mensen het energieverbruik in Oldemarkt en omgeving verder willen verduurzamen én tegelijkertijd enig rendement willen maken op hun spaargeld. 

Meer weten over deelname aan dit project? Kom op 19 april om 20.00 uur naar de informatieavond in Multifunctioneel Centrum Dalzicht in Oldemarkt. Hééél nieuwsgierig naar dit project? Mail alvast met Hans Schiphorst (voorzitter@ecoldemarkt.nl) of met Hendrik Jan Gorter (secretaris@ecoldemarkt.nl).

Locatie