Vlnr: Gerrit Vinke, Michiel Draaisma, Pieter Bosch en Sipke Dekker
Vlnr: Gerrit Vinke, Michiel Draaisma, Pieter Bosch en Sipke Dekker Foto: Aangeleverd

Voedselbank krijgt 2.000 pakken koffie

Steenwijk

STEENWIJK - De Voedselbank kan binnenkort 2.000 pakken koffie tegemoet. De inzamelactie die De Linonsclub en de Odd Fellows vorig jaar hebben opgezet, leverde 1.158.881 Douwe Egberts waardepunten op, die de fabrikant omruilt voor de 2.000 pakken koffie. 

De Lionsclub  en de Odd Fellows uit Steenwijk hebben voor de derde keer meegedaan met de actie om Douwe Egberts waardepunten in te zamelen voor de Voedselbank Steenwijk. Gedurende de maand december stonden in meerdere supermarkten inzamelboxen waarin de Douwe Egberspunten konden worden gedeponeerd. Het resultaat was dat er 1.158.881 punten werden ingezameld.

Douwe Egberts ruilt deze punten om voor pakken koffie. De voedselbank Steenwijkerland kan hierdoor binnenkort ruim 2.000 pakken koffie tegemoet zien. De punten werden afgelopen vrijdag overhandigd aan de voedselbank. De Lionsclub en de Odd Fellows werden hierbij vertegenwoordigd door Pieter Bosch en Michiel Draaisma. Namens de Voedselbank Steenwijk waren aanwezig: de voorzitter van de stichting, Gerrit Vinke, en zijn beoogd opvolger Sipke Dekker. Inwoners van Steenwijkerland kunnen alvast weer punten gaan sparen voor de volgende actie.

 

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 21 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 23 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26