Wim Hultink en Michiel Draaisma
Wim Hultink en Michiel Draaisma Foto: Aangeleverd

Odd Fellows doneert opbrengst wijnactie aan Present

Steenwijk

STEENWIJK - Zoals in eerdere berichten al een paar keer is genoemd is Stichting Present Steenwijkerland sinds een paar maanden gehuisvest in het herkenbare gebouw van de Odd Fellows in Steenwijk. Deze samenwerking kreeg in de afgelopen periode nog meer betekenis door een prachtige donatie van de Odd Fellows aan Present.

De opbrengst van de jaarlijkse wijnverkoop vanuit de Odd Fellows gaat elk jaar naar een goed doel. Dit jaar was Stichting Present Steenwijkerland hiervoor uitgekozen. Het prachtige bedrag van € 1.000 werd namens de Commissie Maatschappelijke Activiteiten overhandigd door Michiel Draaisma. Deze prachtige cheque werd met veel dank in ontvangst genomen door voorzitter Wim Hultink van Present.

Doorgroeien

Wim: “Present is heel blij met deze prachtige donatie! Present is namelijk mede afhankelijk van de donaties en giften vanuit de diverse kerken en bedrijven. Hierdoor kan Present blijven bestaan en doorgroeien om zo steeds meer mensen te kunnen helpen binnen Steenwijkerland die dit heel hard nodig hebben. Dit alles door inzet van veel vrijwilligers! In dit alles is Present een professionele makelaar in vrijwilligerswerk en samenwerkingspartner met veel Maatschappelijke Organisaties en de gemeente.”

Wijnactie

Michel: ”De Odd Fellows van de Ankerloge zijn blij dat de opbrengst van de wijnactie 2021 ten goede komt aan Stichting Present. Wij vinden dit een sympathiek doel omdat wij ons als Odd Fellows herkennen in Stichting Present. Stichting Present helpt mensen die het zelf even niet kunnen redden en daarom wat extra’s nodig hebben. De vrijwilligers van Present zijn het die de schouders onder een project willen zetten – mensen helpen staat hoog in het vaandel. De Odd Fellows vinden het ook belangrijk om mensen helpen die in kwetsbare omstandigheden verkeren. Heel veel werkplezier in ons gebouw!”

Valentijn Hoogenkamp
Valentijn Hoogenkamp komt niet naar de Buze Cultuur 4 uur geleden
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 4 uur geleden