Afbeelding
Foto: Aankondiging Jubileumexpositie

Jubileumtentoonstelling FC Din 81

Cultuur

VOLLENHOVE - Vanaf 27 april tot 27 mei is de openluchttentoonstelling van fotoclub Din ’81 te bekijken in de tuin van havezate, stadshotel Oldruitenborgh in Vollenhove. De tentoonstelling is in de openlucht en bestaat uit groot formaat foto’s. Buitenexposities zijn de specialiteit van deze fotoclub. En ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan is daarom ook nu weer voor deze expositievorm gekozen.

Fotoshow des Vaderlands op 16 mei

Als aanvulling op deze tentoonstelling is er op: maandag 16 mei, vanaf 20 uur in Zalencentrum De Burght in Vollenhove de vrolijke Fotoshow des Vaderlands van Jan Dirk van der Burg.

Jan Dirk (1978, Amsterdam) fotografeert, filmt, maakt fotocomedy, schrijft een wekelijkse beeldcolumn in Volkskrant Magazine en was in 2018 Fotograaf des Vaderlands. Hij maakt (vaak hilarische) fotoseries, bijvoorbeeld over zangers die Wesley heten, systeemplafonds, mannen op de huishoudbeurs of olifantenpaadjes. Op humoristische wijze zal hij in uptempo zijn volledige oeuvre door akkeren. Kijk als opwarmer al vast eens op https://www.jandirk.com/

Iedereen is van harte welkom bij deze avondvullende Fotoshow des Vaderlands. Wie jarig is, trakteert. Dus: de toegang is vrij! Meer informatie op de site van FC Din ’81.

Jan Dirk
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 19 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26