Afbeelding
Foto: Melita Schelhaas

Lady’s only bij Olde Veste

Sport

STEENWIJK - Bij Olde Veste was het vrijdagmiddag en -avond Lady only. Maar liefst 35 speelsters, leiders en introducés speelden samen een toernooitje.  

In zeven teams nemen de meisjes het vrijdag tegen elkaar op. Als teamnamen hebben de organisatoren Sandra Lampe, Eva Marijke Moritz en Lilian Kroon voor de namen van de speelsters van het Nederlands elftal gekozen. De teams spelen zes wedstrijdjes van acht minuten tegen elkaar. Bij vijf daarvan spelen teams met vier of vijf meiden tegen elkaar. Bij één wedstrijdje trekken zij een bumperpak aan en spelen ze een potje bubblevoetbal. “Het gaat vandaag om de fun en de gezelligheid,” zegt Sandra van te voren. Het toernooitje heeft volgens haar verder als doel om introducés kennis te laten maken met de club en het voetbal. Die doelstellingen worden beide gehaald. De twee scheidsrechters hebben een gemakkelijke avond.

Sandra roept na afloop om dat team Lieke Martens als eerste is geëindigd en een portie bitterballen heeft gewonnen. De topscoorster: Fleur en de  jongste speelster Aurélie (7) krijgen een techniekbal cadeau. Sandra is zelf één van de oudste speelsters, zij ontvangt daarom van Eva Marijke een ‘ouwe taart’. Voor alle andere meiden zijn er na afloop pannenkoeken en een kopje soep. 

Lady's only bij Olde Veste
Lady's only bij Olde Veste
Lady's only bij Olde Veste
Lady's only bij Olde Veste
Lady's only bij Olde Veste
Lady's only bij Olde Veste
Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 6 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 7 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 9 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47