Afbeelding
Foto: Pixabay

Parkinsoncafé in Zonnekamp op 18 mei

Steenwijk

STEENWIJK - Op 18 mei is er weer een Parkinsoncafé in Zonnekamp. Het thema is: Parkinson en voeding en medicatie. Gast is diëtist Jolien Kuilman.

Bij de ziekte van parkinson kan het eten en drinken op den duur moeizamer gaan. Verminderde eetlust, kauw- en slikproblemen, misselijkheid, obstipatie en gewichtsverlies zijn veel voorkomende klachten. Door gevarieerd te eten en goed te letten op uw voeding kunnen deze klachten aanzienlijk verminderen. Het kort voor of na het eten of drinken van eiwitten, kan de opname en werking van medicatie belemmeren.

Het Parkinson Praathuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, die met Parkinson (-ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het Parkinson Praathuis biedt de gelegenheid om te ontspannen en in een positieve sfeer met mensen te praten die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.

Aanmelden

Locatie: Zonnekamp, Oyershoeve 1 in Steenwijk. Aanvang: 19.00 uur, zaal open: 18.30 uur. Entree: gratis.

Aanmelden is verplicht via: Leny Kaastra, telefoon 06-53142159 of via de mail: info@parkinsoncafemeppelsteenwijkerland.nl Wilt u meer informatie dat is ook mogelijk via hetzelfde telefoonnummer en/of mail. De organisatie blijft de coronaregels hanteren en hoopt u gauw weer te ontmoeten. 

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 21 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26