Afbeelding
Foto: Austin Wade

Steenwijk Vestingstad zet moeders in het zonnetje

Steenwijk

STEENWIJK - Op zaterdag 7 mei zet Steenwijk Vestingstad moeders in het zonnetje. Op die dag is er muziek en en een winactie in de binnenstad.

Het is zaterdag 7 mei extra feestelijk in Steenwijk. Speciaal voor alle moeders zorgt het duo SwingOn voor gezellige muziek in de binnenstad. Ze brengen op smaakvolle wijze een ode aan alle mama’s. Wie zijn of haar moeder wil verrassen, komt samen met haar naar de Vestingstad om zich toe te laten zingen door dit muzikale duo. Met deze ludieke actie wil Steenwijk Vestingstad alle moeders in Steenwijk en omgeving in het zonnetje zetten tijdens Moederdag Shopping.

Kans maken op een cadeaubon

Nog een goede reden om een lekker luchtje, een leuke snuisterij of hebbedingetje, iets lekkers of moois in Steenwijk te kopen, is de winactie die op zaterdag 7 mei wordt gehouden. Iedereen die zijn of haar aankopen voor Moederdag in Steenwijk doet, maakt kans op een mooie cadeaubon. Juwelier Maas, Kapsalon Hair@Motion, Etos Steenwijk, Sisl Lingerie en De Stallen van Spijkervet hebben elk een cadeaubon van € 25 beschikbaar gesteld. De bussen om de kassabon in te deponeren staan bij deze winkels (behalve bij de kapsalon). De trekking is in de week van 9 mei en de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer informatie is te vinden op www.steenwijkvestingstad.nl

Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 5 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 16 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 17 uur geleden
Wilfried Godschalk behaalt de beste persoonlijk moyenne
Overduidelijke overwinning van team Boeve Afbouw in derby tegen BV Steenwijk Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Groot feest met "Die Dorfplatzmuzikanten" in de Veldkei Cultuur 23 uur geleden
De Zeeklank met dirigent Johan Bredewout
Interview: Johan Bredewout is veertig jaar dirigent van Christelijk Gemengd Koor De Zeeklank Cultuur gisteren