Vlnr: Eelco, Marjon en Manon
Vlnr: Eelco, Marjon en Manon Foto: Wilbert Bijzitter

Yin Yoga met klankschalen, Tuin Yoga Retreats en High Tea

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

EESVEEN - Manon Lemkes werkt al jaren samen met Marjon van Berkel van de Maartjestuin. Hoe mooi is het om dan al een aantal jaren yoga workshops te geven in haar mooie tuin. Op vrijdag 27-5, de dag na Hemelvaart, geven ze de Tuin Yoga Retreats in Eesveen van 13.00 tot 17.15 uur. 

Het thema van die dag is: ‘Erop uit met jezelf’. Hoe vaak plan je weleens tijd met jezelf in? Een dag met en voor jezelf? Tijdens deze retreat wordt je volledig in de watten gelegd met twee heerlijke yogasessies van anderhalf uur waarbij je ook nog leert om acupressuur te zetten en technieken om meer de rust te behouden in je dagelijks leven. 

High tea

Daarnaast bereidt Marjon een uitgebreide high tea voor en wordt de dag afgesloten met met een speciale Yoga Nida. Bij deze begeleidende mediatie van een half uur kom je even in een totale rust. Het voelt aan als vier uur slaap. De kosten zijn € 49,50 voor de hele middag. Kun je niet? Op 26 juni en 27 augustus zijn er nog mogelijkheden.

Yin Yoga met live muziek

Op zondag 12 juni van 10.00 tot 12.00 uur komt Eelco de Vries de Yin Yogales verdiepen met zijn muzikale talenten. Eelco en Manon zijn al meer dan twintig jaar samen en combineren hun beide passies tijdens deze workshop. Bij Yin Yoga wordt een pose wat langer aangehouden, wat ook zeer geschikt is voor mensen met geestelijke en lichamelijk klachten. Omdat Eelco intuïtief tijdens de houdingen op diverse muziekinstrumenten speelt, laat je de spanningen en onrust gemakkelijker los. De sessie wordt afgesloten met een klankconcert van een half uur. De kosten zijn € 30 en de workshop vindt plaats in MFC Willemsoord Et Kloniehuus.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden: www.yinyogasound.nl of via telefoonnummer: 06-36135779 of via e-mail: info@yinyogasound.nl..

Afbeelding
Woningcorporaties geven antwoord op jouw vragen: Thema-avond georganiseerd door GroenLinks en PvdA Steenwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Droomuitslag voor Vledderveen tijdens opening Corsoseizoen in Frederiksoord Westerveld 7 uur geleden
Spelers en staf van VV Jubbega leggen zich niet neer bij de beslissing van het bestuur -
Nieuwe ontwikkeling: de spelers en trainer van VV Jubbega willen seizoen afmaken Sport 7 uur geleden
Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 23 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 23 uur geleden
In de Jan van Riebeeckstraat in Steenwijk-West wordt de riolering vervangen
Groot onderhoud aan de Steenwijkerlandse openbare ruimte: in vrijwel alle kernen werk in uitvoering Steenwijkerland gisteren