Afbeelding
Foto: Aankondiging Kom naar de Club!

Clubdag MHC Steenwijk op 22 mei

Sport

STEENWIJK - Op zondag 22 mei organiseren Beweegteam Steenwijkerland en Mixed Hockey Club Steenwijk een ‘Hockey-kom naar de club-dag’. Voor alle kinderen uit de gemeente Steenwijkerland in de leeftijd van 5 tot 12 jaar wordt dit leuke evenement georganiseerd. De hele dag staat in het teken spectaculaire hockey-spelactiviteiten, inclusief een heuse stormbaan.

Alle kinderen uit Steenwijkerland in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kunnen deze dag meedoen. Het evenement vindt plaats bij MHC Steenwijk bij Sportpark De Nieuwe Gagels, Middenweg 14. De dag is opgesplitst in in twee leeftijdsgroepen:

  • Van 10-12 uur: voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar.
  • Van 13-15 uur: voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 13 jaar.

Een kwartier voor de starttijden begint de inloop.

Vrije inloop

Aanmelden is niet nodig, er is een vrije inloop. Alle kinderen kunnen meedoen. Familie mag blijven kijken. Voor de jongere broertjes en zusjes staat de limonade en een springkussen klaar. Meer informatie is via info@mhc-steenwijk.nl te verkrijgen.  

Kopactie Mark Bruintjes
Foto- en videoverslag: Olde Veste neemt koppositie over van ONS Sneek dankzij winst op Go Ahead Kampen na een bizarre week Sport 21 apr, 08:53
Tusky
Drie stevige bands in Poppodium De Buze Cultuur 21 apr, 08:41
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Overijssel de meeste fietsen gestolen: 65 meldingen in Steenwijkerland Steenwijkerland 21 apr, 08:00

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.