Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Fitness HIER! Tuk houdt open dag op 21 mei

Sport

TUK - Voor wie nieuwsgierig is naar het aanbod aan sport, voeding of fysiotherapie van Fitness HIER! of voor wie gewoon eens een kijkje wil nemen in de sportschool is op 21 mei aanstaande welkom op de open dag van 10.00 tot 13.00 aan de Roomweg 9 in Tuk.

Goodiebag 
Vanaf 10.00 uur staan de deuren open en heten de medewerkers iedereen die een kijkje wil komen nemen graag welkom! Voor de eerste 25 bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar met sportieve inhoud.

Aanbod
Sportschool HIER! heeft een ruim aanbod aan sportmogelijkheden voor jong en oud, waaronder fitness, personal- en smallgrouptrainingen en diverse soorten groepslessen. Er is aanbod voor senioren (seniorenfit), maar ook voor de jongste sportievelingen is er voldoende aanbod. Zo biedt Sportschool HIER! dans, judo, jiu jitsu en kickboksen. “Voor iedereen die eens een kijkje wil komen nemen en wil proeven aan ons aanbod, maar ook voor mensen die meer willen weten over personal training, onze voedingsplannen, fysiotherapie en onze jeugdlessen, staat het team van Fitness HIER! op 21 mei paraat,” aldus Nancy van Voorthuisen.  

Bekijk www.fitness-hier.nl/opendag-hier-steenwijk/ voor het dagprogramma van lezingen en demolessen of overige informatie! Wil je een les mee doen? Vergeet dan je sportkleding en handdoek niet!

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 16 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26