Steeds meer mensen gaan kanoën in de Weerribben-Wieden
Steeds meer mensen gaan kanoën in de Weerribben-Wieden Foto: Aangeleverd

Lancering App en Beleefmagazine Nationaal Park Weerribben-Wieden

Steenwijkerland

STEENWIJK - Nationaal Park Weerribben-Wieden lanceert op 19 mei een nieuwe app én een beleefmagazine in Villa Rams Woerthe. De app neemt bezoekers bij de hand en toont alle adresjes. Ook het nieuwe beleefmagazine laat zien wat er allemaal te ontdekken en beleven valt in en rond het Nationaal Park. Zowel app als beleefmagazine moeten bezoekers verleiden langer in het gebied te blijven en zorgen voor meer gasten in het voor- en najaar.

App en beleefmagazine worden op donderdag 19 mei officieel overhandigd aan wethouder Bram Harmsma van de gemeente Steenwijkerland. Daarna zijn er workshops voor genodigden, waaronder ondernemers en aanbieders in het Nationaal Park, over het gebruik van de app. Locatie is Villa Rams Woerthe in Steenwijk. Start met een netwerkontbijt met streekproducten om 8.00 uur. Einde bijeenkomst 10.00 uur. Na afloop is er de mogelijkheid Villa Rams Woerthe te bezoeken.

De app is vanaf 19 mei te downloaden in de verschillende appstores. Het beleefmagazine ligt vanaf eind mei in heel Steenwijkerland.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 16 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26