Tim Knol komt op 11 september naar Oud Avereest
Tim Knol komt op 11 september naar Oud Avereest Foto: Wer-Al Zwowe

Gevarieerd theaterprogramma nieuwe seizoen Reestkerk

· leestijd 1 minuut Cultuur

OUD AVEREEST - De Gashouder, Reestkerk en SKOA werken veel samen en hebben voor het nieuwe seizoen ook gezamenlijk een theaterbrochure gemaakt. Wat een mooi en gevarieerd programma heeft de Reestkerk samengesteld!

Op 10 september wordt er gestart met een grote knaller: Tim Knol; hij komt met zijn kersverse album!

Dashboard Danglers is de nieuwe band van Jacco van der Steen met onder anderen Marcel de Groot. Rasartiesten die hun publiek op 8 oktober trakteren op het betere country- lied en meerstemmige vocalen.

Hannah Mae, kreeg als talentvolle singer- songwriter bekendheid met ‘Back to you’ en ‘Little Things’. Hannah zit bij hetzelfde platenlabel als Ilse de Lange. Zij komt op 5 november naar de Reestkerk.

Met songs van toen en nu vertelt Anja Dalhuisen in ‘OverLeven’, begeleid door haar musici, op 14 januari over leven en dood, geluk en tranen en alles daar tussenin. 

Ed Struijlaart stortte zich na 2010 op zijn grote passie: muziek. Hij scoorde zijn eerste gouden plaat met ‘Make it on your own’. In Balkbrug speelt hij op 11 februari absoluut de zaal plat!

Debby Petter vertelt in ‘Niet te geloven op 11 maart 2023 een verhaal over geloof, wanhoop en liefde in een diepgelovige gemeenschap. Alles komt in deze voorstelling langs. Van Ruinerwold tot Jehova. Een af en toe beklemmende maar ook luchtige monoloog.

Zaterdag 15 april, Nadja Filtzer, ‘Mijn zwervend hart’. We volgen de reis die Nadja’s Joodse grootouders maakten, op de vlucht voor pogroms, van Oekraïne, via Parijs en New York naar Mexico. Met eigen composities, Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, en Russisch en Zuid-Amerikaanse volksmuziek.                                                         

Als laatste speelt Alexander Broussard op vrijdag 12 mei Billy Joel. Hij leidt in deze boeiende solovoorstelling zijn publiek door de opmerkelijke carrière van deze muzieklegende. 

U kunt uw tickets voor deze mooie voorstellingen boeken op www.reestkerk/agenda

Kopactie Mark Bruintjes
Foto- en videoverslag: Olde Veste neemt koppositie over van ONS Sneek dankzij winst op Go Ahead Kampen na een bizarre week Sport 21 apr, 08:53
Tusky
Drie stevige bands in Poppodium De Buze Cultuur 21 apr, 08:41
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Overijssel de meeste fietsen gestolen: 65 meldingen in Steenwijkerland Steenwijkerland 21 apr, 08:00

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.