Afbeelding
Foto: Alexas_Fotos

Stichting De Wielewaal houdt op 28 mei inzamelochtend oude metalen

Steenwijkerland

SCHEERWOLDE - Stichting De Wielewaal houdt op zaterdagmorgen 28 mei een inzamelochtend voor oude duurzaam te recyclen metalen. De stichting kan de financiën goed gebruiken. Zoals vrijwel iedereen heeft ook het dorpshuis te maken gehad met de gevolgen van corona en de enorm gestegen gasprijs.

Het bestuur van De Wielewaal wil graag samen met bestuur van Plaatselijk Belang Scheerwolde de kas bijvullen met de opbrengst van de inzameling van oud ijzer en accu’s. Er komen lopende het jaar trouwens nog meer acties om het dorpshuis in Scheerwolde open te houden. De opbrengst hiervan is hard nodig om zo de prijzen acceptabel te houden voor de verenigingen die gebruik maken van De Wielewaal.

Saamhorigheid

De voorzitters van stichting Wielewaal en Plaatselijk Belang Scheerwolde gaan op 28 mei samen met andere bestuursleden aan de slag. Ook helpt  een deel van de jeugd van Scheerwolde mee om de financiën te spekken van De Wielewaal om onder andere de energiekosten te kunnen betalen. “Leuk om samen te doen,” zegt Carel Beke, voorzitter van stichting de Wielewaal. “De saamhorigheid is hoog in het dorp.  We maken er op 28 mei een mooie, gezellige ochtend van en hopen op een mooie bijdrage van de bewoners van de kern en omliggende streek.”

Tijd: 9.00 tot 12.00 uur. Locatie Parkeerplaats De Wielewaal. Hier is hulp aanwezig. Heeft u geen kar of zijn uw oude metalen te zwaar? Bel vóór 25 mei voor een afspraak met Jarno Vaartjes, telefoon 06-20892832. 

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 14 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26