Damesteam Rugbyclub The Big Stones
Damesteam Rugbyclub The Big Stones Foto: Aangeleverd

Rugby club The Big Stones: lidmaatschap voor het leven

Sport

HAVELTE - Ondanks dat het sporten onder de jeugd is gedaald, is het ledenaantal bij Rugby club The Big Stones in Havelte juist gegroeid! Deze kleine club heeft corona overleefd, blijft groeien en wie zich voegt bij de rugbyfamilie gaat niet meer weg. 

Wat is het geheim? Rugby is voor iedereen. Rugby speel je samen. Je kunt niet zonder elkaar. Rugby vormt je, drijft je, beweegt je. Ben je snel en beweeglijk, klein maar behendig of juist sterk en zwaar, er is plek voor iedereen. Rugby is een echte teamsport, op het veld en daarbuiten. Rugbyen doe je omdat je het leuk vindt, je energie kwijt kan in de buitenlucht. Met elkaar zorg je ervoor dat het leuk en veilig blijft. Respect, discipline en kameraadschap zijn het belangrijkste. Veel rugbyspelers hebben hechte vriendschappen voor het leven met hun teamgenoten. 

Rugby Club The Big Stones in Havelte biedt voor jong en oud, voor elk geslacht en afkomst een sportieve uitdaging en heeft een belangrijke functie in het dorp, maar ook zeker in de regio. Het verbindt, door sport en door de centrale ligging in het midden van het dorp. Ook wordt het Stone Home gebruikt voor verschillende maatschappelijke en sportieve doeleinden, zoals Jeu de Boules, Survivalrun, beach rugby, diverse clinics voor scholen et cetera. Alle activiteiten worden ondersteund door leden, vrijwilligers, ouders en dorpsgenoten. Lid of geen lid, iedereen is welkom bij The Big Stones! 

Hou jij van een sportieve uitdaging en vind je het niet erg om vies te worden? Kom dan rugby een maand gratis proberen. Waarschijnlijk wil jij nooit meer anders! Ga voor meer informatie naar www.thebigstones.nl.

Rugbyclub The Big Stones
Clubs met spelers onder de 14 jaar
Clubs met spelers onder de 14 jaar
Giethoorn Wethouder Bram Harmsma opent de beweegroute
Nieuwe beweegroute in Giethoorn feestelijk geopend Met video 6 uur geleden
Werk van Marijke Binnekamp-de Wit
Expositie 'I'm Every Woman' in Kulturhus in Giethoorn Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 15 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk gisteren
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 24 apr, 11:30
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 24 apr, 09:29