Liesbeth Garnaat (groen shirt) met drie deelnemers aan een buitentraining
Liesbeth Garnaat (groen shirt) met drie deelnemers aan een buitentraining Foto: Aangeleverd

Kom in evenwicht bij Liesbeth Garnaat

Partnerbijdrages

BELT-SCHUTSLOOT – Vanuit haar praktijk Evenwicht gaat Liesbeth Garnaat met mensen aan de slag die op zoek zijn naar een nieuw evenwicht in hun leven. Dat doet zij door middel van training, coaching en mindfulness.

Sinds een jaar woont Liesbeth Garnaat in Belt-Schutsloot. Hier is ze haar praktijk Evenwicht gestart. Daarvoor werkte ze in de Randstad als sportinstructeur, personal trainer en lifestyle coach. De afgelopen tien jaar was zij therapeut en coach in de chronische pijnrevalidatie. Daar ontdekte ze dat cliënten vaak lang bleven doorlopen met chronische klachten en telkens nieuwe specialisten bezochten. “Ik wil mensen daarom graag stimuleren het heft in eigen hand te nemen en preventief in actie te komen en zelf met wat hulp het evenwicht terug te vinden of te handhaven,” vertelt ze over de aanleiding om een praktijk te beginnen. Mindfulness noemt ze daarbij een mooie tool. “Het leert je om stil te zitten en te ervaren wat er in je lijf gebeurd.”

Coaching en mindfullness

In haar praktijk is Liesbeth begonnen met het aanbieden van buitentrainingen in het Waterloopbos en omgeving. Zij heeft zich aangesloten bij Slow Sports Nederland waar plezier en individuele aandacht voorop staat. De komende tijd wil zij zich meer gaan richten op coaching en mindfulness. “Zodra zich minimaal vier mensen hebben gemeld, start ik een groep,” kondigt ze aan. Het is haar passie om mensen fysiek en mentaal in beweging te krijgen. Daarmee onderscheidt zij zich van een sportinstructeur, die de focus vaak legt op het fysieke stuk.

Dit is partnerbijdrage van Evenwicht, praktijk voor training, coaching en mindfulness. Aanmelden en meer informatie: www.evenwicht.eu.

Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 8 uur geleden
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 10 uur geleden
Burgemeester Rikus Jager spreekt wethouder Alfred Schoenmaker toe
Alfred Schoenmaker benoemd tot wethouder gemeente Westerveld Westerveld 12 uur geleden
Ecoloog Joep Crombag
81.497 beterschapswensen voor natuur aangeboden in Den Haag Algemeen 23 apr, 16:00
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 apr, 14:37
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 23 apr, 13:13
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 23 apr, 12:00
Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 23 apr, 09:54
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 23 apr, 09:02