Ans Gijsbers
Ans Gijsbers Foto: Aangeleverd

Pedicure Ans Gijsbers gaat met pensioen

Algemeen

STEENWIJK - Op maandag 15 augustus is pedicure Ans Gijsbers met pensioen gegaan.

In 1969 behaalde Ans Gijsbers het diploma voet- en schoenkundig pedicure in Arnhem. Ruim 40 jaar heeft zij in Steenwijk gewerkt en heeft zij op vele locaties zitting gehad en in de wijde omgeving ambulant gewerkt. De laatste jaren werkte zij alleen nog thuis in de praktijk.

Voordat pedicure Ans Gijsbers dit jaar in juni op vakantie ging, kregen haar cliënten een schrijven mee, dat ze ging stoppen na 50 jaar voetverzorging. Ook was er een lijst bijgevoegd van collega’s, die nog ruimte hebben voor nieuwe cliënten in hun praktijk. 

Op haar afscheidskaartje stond: ‘Ook uw voeten gaven kleur aan mijn werk! Ik dank een ieder voor het vertrouwen in mijn vakkennis en het delen wat ons bezighield. Ik neem afscheid met een lach en een traan en wens u alle goeds toe.”

Haar laatste vijf werkweken stonden in het teken van afscheid. Daarbij is ze op een voetstuk gezet door haar cliënten met lieve kaarten, bloemen, planten, chocolade, wijnen, cadeaus, theater- en cadeaubonnen. Dankbaar is zij voor zoveel waardering als mens en pedicure. 

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 15 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26