Majell Boelens biedt Sinterklaas het Wintermagazine aan
Majell Boelens biedt Sinterklaas het Wintermagazine aan Foto: Aangeleverd

Sinterklaas luidt Decemberactie Oldemarkt in

Algemeen

OLDEMARKT - Majell Boelens heeft afgelopen zaterdag namens de ondernemers in Oldemarkt het Wintermagazine aangeboden aan Sinterklaas. De goedheiligman luidde vervolgens de Decemberactie in, die in het magazine vermeld staat. Daarna ging de Sint samen met de Roetveegpiet Oldemarkt in om de kinderen en hun ouders te begroeten.

De Sint kwam zaterdag speciaal met een Roetveegpiet naar Kapsalon Majell om daar uit handen van eigenaar Majell Boelens het Decembermagazine in ontvangst te nemen. Dit magazine is een initiatief van Plaatselijk Belang Oldemarkt. Het is in november al huis aan huis verspreid in Oldemarkt en omliggende dorpen.

Het Wintermagazine staat boordevol aankondigingen van leuke activiteiten die in de decembermaand in Oldemarkt en omgeving plaatsvinden. Het biedt bovendien ruimte aan de plaatselijke ondernemers om al hun aanbiedingen en acties bekend te maken. Zo is het Wintermagazine een bundeling geworden van alle flyers van de ondernemers. Verenigingen en maatschappelijke organisaties hebben ook de gelegenheid gekregen om hierin al hun decemberactiviteiten te vermelden. 

Decemberactie

De Decemberactie houdt in dat klanten van 16 winkeliers in Oldemarkt bij besteding van € 10 een stempel krijgen op een stempelkaart. Zodra zij tien stempels hebben verzameld is de stempelkaart vol en kan die tot en met 31 december worden ingeleverd in de melkbus bij COOP Koetsier. Onder de inzenders worden maar liefst 1600 waardebonnen verloot. 

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 5 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 6 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47