Afbeelding
Aangeleverd

Snel een nieuwe bedrijfswagen nodig?

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig, maar wilt u niet te veel uitgeven? Er wordt online tegenwoordig een tal van occasion bedrijfsauto’s aangeboden. Er zijn verschillende websites die u helpen bij het vinden van de perfecte auto. Van garage naar garage rijden is hiermee echt verleden tijd. De ideale auto staat gewoon online. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van DUTCH Vans.

Hoe vindt u de ideale bedrijfswagen?

Een geschikte bedrijfsauto vinden is erg makkelijk met behulp van websites zoals DUTCH Vans. Misschien heeft u al een idee wat voor bedrijfswagen u wilt kopen. Ook als u nog geen idee heeft welk merk of welke auto u wilt kopen, is DUTCH Vans erg handig. In plaats van oneindig scrollen in het aanbod, kunt u precies aangeven wat u nodig heeft. Zo kunt u uw merkvoorkeuren aangeven, het model van de bus, de transmissie en zelfs kleuren selecteren. Door te filteren blijft er een selectief aanbod over aan auto’s die precies bij uw wensen passen. Uiteraard krijgt u te zien hoeveel kilometers er al gereden zijn, wat de staat van de auto is en inzage in alle andere belangrijke specificaties van de auto. Heeft u de perfecte bedrijfswagen gevonden? De specialisten kunnen de auto op afspraak voor u klaarzetten zodat u een proefritje kunt maken. Zo weet u immers zeker of de auto bij u past.

Volkswagen Transporter occasion gezocht?

Ook voor een Volkswagen Transporter kunt u terecht bij DUTCH Vans. De Volkswagen Transporter is een absolute topper onder de bedrijfswagens. Zowel voor pakketbezorgers als klussers is dit een sterke bedrijfsbus met een behoorlijke laadcapaciteit. Ook met een Volkswagen Transporter occasion krijgt u absoluut waar voor uw geld. In alle prijsklassen is wel een mooie Transporter te vinden. Bij DUTCH Vans vindt u namelijk verschillende uitvoeringen en afmetingen. Zo koopt u hier de 2011 uitvoering, maar ook onder andere de 2016 en 2018 uitvoering. Uiteraard spelen ook de kilometers en het onderhoud een grote rol bij de prijs. Bent u startend ondernemer? Dan gaat ook u zeker een mooie auto vinden voor uw budget.

Oude bedrijfsauto inruilen

Heeft u nog een oude bedrijfsauto staan die u niet meer gebruikt of wilt omwisselen? Bij DUTCH Vans kunt u hiervoor een inruilvoorstel aanvragen. U geeft online uw kenteken, de kilometerstand en eventuele bijzonderheden door waarna u een voorstel opgestuurd krijgt. Hiermee bespaart u ook nog eens een mooi bedrag op uw nieuwe bedrijfswagen.

De avond van BGL is goed bezocht
BuitenGewoon Leefbaar organiseert succesvolle thema-avond over alcohol en drugs in Steenwijkerland Algemeen 5 uur geleden
Ina Haveman -
Raadspraat deel zes door Ina Haveman Politiek 6 uur geleden
Riet is wintergoud
Meer inzicht in wisselende waterpeilen nodig voor natuuropgave De Wieden Steenwijkerland 8 uur geleden
Het verloren transport
Laatste film van dit seizoen: 'Het verloren transport' in Filmhuis Oldemarkt Cultuur 10 uur geleden
Wilma Wuite met haar boek 'IJskelder'
Wilma Wuite uit Giethoorn staat op shortlist The Indie Awards: 'Ik ben flabbergasted' Cultuur Insta-Dekop 23 uur geleden
Afbeelding
Acro dames SV Giethoorn SE door naar halve finale NK Sport 15 apr, 17:18