Afbeelding
Shutterstock

Microneedling, een boost voor de huid

Partnerbijdrages

Microneedling is een van de behandelingen die Chamomilla, de schoonheidssalon in Vollenhove aanbiedt. Microneedling heeft een dubbele werking: een collageen inductietherapie en het inbrengen van actieve werkstoffen in de huid.

Microneedling is de perfecte behandeling voor acnelittekens, fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping, littekens, pigmentstoornissen, een grove huidstructuur, striae en cellulite.

De behandeling zorgt ervoor dat er tot in de diepste lagen van de lederhuid collageen en elastine opnieuw aangemaakt worden.

Door middel van steriele serums zoals hyaluronzuur krijgt de huid de juiste voeding en wordt herstel in werking gezet. Deze factoren verjongen de huid. De huid wordt vernieuwd zonder de opperhuid te beschadigen. De huid wordt steviger en voller en de huidteint wordt egaler en stralender.

Direct na de behandeling zal de huid er roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen, afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling. Enkele dagen na de behandeling kunnen er soms korstjes ontstaan. Na ongeveer een week laten die vanzelf los en wordt de nieuwe huid zichtbaar.

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft tijd nodig. Dit proces vindt geleidelijk plaats in de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn.

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Afhankelijk van de behandelindicatie kan het behandelinterval variëren tussen de twee en zes weken.

Bij gebruik van hyaluronzuur worden drie tot vier behandelingen geadviseerd met een interval van één maand.

Om het effect te behouden zullen af en toe behandelingen herhaald kunnen worden.

Dit is een partnerbijdrage van:

Chamomilla
Voorpoort 5
Vollenhove
0527 – 205339
info@chamomilla.nl
www.chamomilla.nl

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 17 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 19 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26