Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ultrasound Behandelingen veilig en effectief

Partnerbijdrages

Schoonheidssalon Chamomilla in Vollenhove heeft ook behandelingen met Ultrasound. De methode Cavitatie is dé manier om onderhuidse vetophopingen te verwijderen. Dus voor wie wil afvallen maar voor wie de ‘probleemzones’ ook een probleem blijven. Cavitatie is een manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen. Het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. De behandeling komt uit de medische wereld. Door geluidsgolven worden vetcellen afgebroken en afgevoerd.

De behandeling is volledig pijnloos en is gebaseerd op de implosie van vetcellen. De ultrasonore trillingen beschadigen het weefsel niet. De afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever via het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam, via de nieren en de lever.

Het aantal behandelingen hangt af van de ernst en de grootte van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen.

Cavitatie verhelpt ook cellulitis en striae. Met één behandeling per week zijn na een maand al duidelijke resultaten te zien.

De behandeling begint met het aanbrengen van de contactgel. Deze wordt met de behandelkop op het te behandelen gebied geplaatst. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zo alle vetcellen te treffen.

De anti-aging behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingrediënten zorgen voor een gezonde, stralende huid. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor rimpels verminderen, de elasticiteit toeneemt en de hydratatie wordt verhoogd. De huidstructuur wordt verfijnd wat resulteert in een jeugdiger look. De methode is ook doeltreffend tegen littekens.

Dit is een partnerbijdrage van:

Chamomilla
Voorpoort 5
Vollenhove
0527 – 205339
www.chamomilla.nl

Ecoloog Joep Crombag
81.497 beterschapswensen voor natuur aangeboden in Den Haag Algemeen 1 uur geleden
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 2 uur geleden
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 4 uur geleden
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 5 uur geleden
Raymond Ceulemans in actie
Glansrijke overwinning van Gert-Jan van der Veen op Raymond Ceulemans Sport 7 uur geleden
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 8 uur geleden
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
2023 stabiel jaar voor Vitens, ondanks weersextremen Algemeen 22 apr, 15:14
Henk Raggers
Henk Raggers staat aan kop in het Jos Verheijen Memorial toernooi Sport 22 apr, 12:01

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.