Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Persoonlijke gedenksieraden bij Juwelier Maas

Partnerbijdrages

STEENWIJK - Het verlies van een dierbare betekent een aangrijpende tijd in het leven. Met een persoonlijk gedenksieraad koestert u dierbare en betekenisvolle herinneringen en kunt u deze dichtbij u dragen. Bij juwelier Maas vindt u verschillende mogelijkheden. Er zijn twee verschillende sieradenlijnen verkrijgbaar, zowel in goud (geel-, wit- en roségoud, 14 en 18 karaat), als in zilver (Touché by Bas Verdonk, See You sieraden).

Het is mogelijk om in de gedenksieraden as, een vingerafdruk of bijvoorbeeld een plukje haar in te verwerken. Dit wordt dan vermengd met hars en kan naar wens ook met een kleur worden uitgehard. Dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar. Bij de sieraden van Touche by Bas Verdonk worden de allernieuwste technieken, zoals 3D en laser gecombineerd met hamer en aambeeld. Niet alleen de vingerafdruk maken de sieraden van Touché uniek, ook kan het sieraad voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst, een monogram of askamer. Het is bovendien mogelijk uw sieraad te maken van uw eigen oude goud. De goudsmid kan bijvoorbeeld twee trouwringen tot één ring vermaken, de ringen aan elkaar solderen of in uw eigen sieraden as of vingerafdruk verwerken.

Deskundige medewerkers kunnen u in alle rust alles over de persoonlijke gedenksieraden uitleggen. Samen wordt er gekeken naar welk sieraad bij u past en wat uw wensen zijn. 

Dit is een partnerbijdrage van Juwelier Maas
www.juweliermaas.nl

B
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland gisteren
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 24 apr, 13:30
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 24 apr, 11:30