Marcel Tissingh
Marcel Tissingh Foto: Aangeleverd

Lezing van Marchel Tijssing: ‘Op de fietse erop uut’

Sport

STEENWIJK - Op woensdag 13 juli 2022 verzorgt Marchel Tissingh in de Bibliotheek Steenwijk lezing ‘Op de fietse erop uut’. Van 19.30 tot circa 21.00 uur neemt hij de aanwezigen aan de hand van foto’s mee op zijn mooiste fietstochten. Ook blikt hij vooruit op zijn Camino naar Santiago de Compostella, waarmee hij geld wil inzamelen voor het KWF.

Marchel uit Tuk heeft in zijn leven al veel gefietst. Voor school, werk én recreatief. Alleen of samen, om te genieten van de natuur en m zijn conditie op peil te houden. In 2023 hoopt hij zijn Camino naar Santiago de Compostella te fietsen. Om deze lange tocht naar Santiago (en weer naar huis) te kunnen volbrengen, fietst Marchel ter voorbereiding veel één of meerdaagse tochten. Daarbij maakt hij gebruik van beschreven routes als De Koloniën van Weldadigheid. Ook stelt hij met behulp van fietsknooppunten zelf routes samen, waarbij ook het trainen van een beklimming in te passen is. 

Aanmelden

Wie deze lezing niet wil missen, meldt zich aan via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda. De kosten bedragen 2,50 euro voor leden en 5,00 euro voor niet leden. Door de totale opbrengst van deze lezing via Marchel aan het KWF te schenken, draagt de Bibliotheek Kop van Overijssel samen met alle aanwezigen een steentje bij. Wie meer wil doneren, kan dat doen tijdens de lezing.

Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 10 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 11 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 12 uur geleden
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk is derde in Gewestelijke Finale Sport 12 uur geleden
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 17 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 19 uur geleden