Jan de Jonge en Hilda Knol
Jan de Jonge en Hilda Knol Foto: René Wiegmink

Mogen we ons even voorstellen?

· leestijd 1 minuut Steenwijkerland

Vanaf dinsdag 30 november ontvang je elke dinsdag in je brievenbus de nieuwe weekkrant De Kop, Krant van Steenwijkerland van uitgeverij BrugMedia uit Kampen. Op deze site staan vanaf 11 november al berichten. Mogen we ons even voorstellen?

De Kop, Krant van Steenwijkerland of kortweg De Kop is een regionale krant, die in de gemeente Steenwijkerland, Nijensleek, Frederiksoord en Vledder huis-aan-huis wordt bezorgd. De Kop is, net zoals de andere acht regionale kranten van BrugMedia, een complete krant. Hierin vindt jong en oud nieuws en informatie uit eigen stad of dorp die er echt toedoen. Van plaatselijke nieuws tot sport en van verenigingsnieuws tot kunst en cultuur. 

Nieuwspagina’s
Hilda Knol (56) uit Steenwijk gaat de nieuwspagina’s vullen. Zij kan daarbij putten uit negen jaar ervaring als freelance verslaggever bij drie regionale krantenuitgevers. “Voor De Kop ga ik naast interviewen en berichten schrijven, ook de eindredactie en de coördinatie van de nieuwspagina’s verzorgen. Een hele mooie uitdaging, die ik graag aan ga!” aldus Hilda. Ze woont samen met Angelica Braam in Steenwijk. Graag ontvangt ze jouw nieuwstips via 06-22534198 of persberichten via redactiedekop@brugmedia.nl. Freelance journalisten die zelf artikelen voor De Kop willen schrijven mogen zich ook melden. 

Advertentieverkoop
Voor de advertentieverkoop van De Kop is Jan de Jonge (52) uit Steenwijk de verantwoordelijke man. Na 21 jaar voor de Steenwijker Courant te hebben gewerkt maakt hij de overstap naar De Kop. Hij staat voor een persoonlijke aanpak. “Ik vind het belangrijk dat ik zichtbaar ben, ik ga daarom regelmatig op bezoek bij mijn klanten,” legt hij uit. Daarbij maakt het voor hem niet uit of je een bakker of eigenaar van een grote woonketen bent. Jan wil ook specials uit gaan brengen, zoals woon-, gezondheid- en modebijlages. Hij is getrouwd met Sandra en vader van drie kinderen. Jan is bereikbaar via 06-10460113 of jan@brugmedia.nl.

Wil je bezorger worden?
Ben je krantenbezorger? Dan hebben wij iets leuks! Je kunt namelijk extra verdienen en ook bezorger worden van dé nieuwe krant in Steenwijkerland en een deel van Westerveld: De Kop. Extra handig: de krantbezorging is in jouw huidige krantenwijk, geen extra kilometers dus! Nieuwe bezorgers zijn natuurlijk ook welkom.

Wat je krijgt bij De Kop:
- een uitstekende beloning
- een startbonus van 20 euro
- en kans op twee kaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle!

Lijkt jou dit wat? Klik dan hier en vul voor maandag 23 november 12.00 uur het formulier in. Bel voor meer informatie met Jan de Jonge, telefoon 06-10460113, mail jan@brugmedia.nl of bel met Bianca Schutte, telefoon 038-3331027.

Olde Veste - Jubbega eindigde op 21 januari in 4-0
Update met reactie bestuur Olde Veste: Jubbega trekt zich terug uit competitie: Olde Veste zakt naar tweede plaats Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Moment Design Collectief viert nieuwe naam Feel it! met gratis fotosessies Steenwijkerland 20 uur geleden
Afbeelding
Eerbetoon ter gelegenheid van 80e verjaardag: Overzichtstentoonstelling fotograaf Rutger ten Broeke uit Baarlo bij Museum Hilversum Cultuur 20 uur geleden
Werkoverleg organisatoren
Vrijwilligers Congres in Vollehoven: 'Graag trekken we een blik met vrijwilligers voor jullie open' Steenwijkerland 22 uur geleden
Sjef Damhuis bij het graf van Renze de Ruiter
Vanwege grote belangstelling tweede lezing Sjef Damhuis op 29 april over Einsatzkommando van Steenwijk Steenwijkerland 17 apr, 20:36
Piet Bijker in actie als scheidsrechter bij de jeugd -
Kopduel met scheidsrechter Piet Bijker: 'Nog nooit een wedstrijd hoeven staken' Met vijf foto's 17 apr, 18:00