Gerecht van Rhodos
Gerecht van Rhodos Foto: Aangeleverd

Rhodos presenteert Griekse traditionele wintermaaltijden

Steenwijk

STEENWIJK - De koude winterdagen staan weer voor de deur. Om deze dagen een stukje aangenamer te maken heeft Mediterrane restaurant Rhodos aan de Scholestraat 14 te Steenwijk iets leuks bedacht. Samen met de Griekse chef Georgeos Rizoudis gaan het restaurant wekelijks verschillende Griekse traditionele wintermaaltijden serveren tijdens de lunch of als avondmaaltijd.

De gerechten worden als dagschotel aangeboden en zullen gaan variëren van overheerlijke vlees- en stoofschotels, maaltijdsoepen en Griekse stampotten tot authentieke ovengerechten. De prijzen zullen wisselen van minimaal 10 tot maximaal 15 euro, afhankelijk van de gerechten.

Proeven
Gasten kunnen de dagschotels komen proeven in het restaurant van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17:00 uur. Ook is het mogelijk om deze gerechten af te halen of te laten bezorgen. (Zolang de voorraad strekt en op is op). Je bent ook van harte welkom van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur voor een kopje koffie of een lekker glas wijn met een klein hapje ernaast.

Deze actie begint op vrijdag 3 december. Op de facebook pagina van Rhodos Steenwijk staat wekelijks wat het menu van de dag is en wat de prijs zal zijn. In het weekend op zaterdag en zondag serveert Rhodos naast de koffie een overheerlijk huisgemaakt Grieks gebak met slagroom. “Wij zeggen tot Rhodos en blijf gezond!” aldus de medewerkers van Rhodos.

Inkijkje in het vernieuwde Bezoekerscentrum
Vernieuwde Bezoekerscentrum De Wieden feestelijk geopend bij start vaarseizoen Steenwijkerland 4 uur geleden
Afbeelding
Oscarwinnaar 'The Zone of Interest' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 6 uur geleden
Afbeelding
Koopjes in Steenwijk tijdens Zendemarkt en Voorjaarsbraderie: Voorjaarsbraderie uitgebreid met reuze klimattractie en glijbaan op de Markt Steenwijk 8 uur geleden