Afbeelding
Foto: Pixabay

Restobar ‘t Veerhuys start het jaar fris en fruitig

Steenwijk

STEENWIJK - Het gezelligste restaurant van Steenwijk, Restobar ‘t Veerhuys, start het nieuwe jaar met een nieuw menu. Én de Restobar biedt een Healthy Sunday Brunch Box aan op de zondag. 

Vanaf nu vind je in de taste & share box de heerlijke kleine gerechten, zoals pastrami met zoet zure baby maïs, pepermayo & een kaaskrokantje, rendang (Oosterse stoof) en een blondie van witte chocolade. De Veggie box bestaat nu onder anderen uit Oosterse pompoensoep, courgette gevuld met gekruide groente mix en een hemelstoetje van Bastogne, mascarpone en roodfruit.

Healthy Sunday Brunch Box
Enkele kleine gerechten moet je thuis nog even opwarmen. Maar het zijn weer heerlijke gerechtjes om samen van te proeven en te genieten. De Sunday Brunch Box is al even geleden geïntroduceerd, maar om het jaar fris en fruitig te beginnen, is deze box omgetoverd tot een Healthy Sunday Brunch Box. Deze verfrissende box bevat in ieder geval een verse fruit smoothie, spelt-banaan pannenkoekjes met blauwe bessen en agavesiroop en een gezonde bowl met yoghurt, chia zaad, granola, kiwi en bosbessen. Uiteraard kun je ook nog steeds de heerlijk Carpaccio XXL bestellen.

Restobar ’t Veerhuys bezorgt nu van donderdag tot en met zondag. Bestellen kan elke dag tussen 10.00 en 19.00 uur via de site of WhatsApp: 06-19925040. Je kunt de bestelling afhalen of laten bezorgen in een straal van 15 kilometer rondom Steenwijk. Eet thuis met ‘t Veerhuys! 

Kijk voor het actuele aanbod op www.hetveerhuyssteenwijk.nl

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 2 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 3 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 5 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 22 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 23 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport gisteren