De showroom van Kruider met zonwering
De showroom van Kruider met zonwering Foto: Hein Kruider

Actie voorverkoop: koop nu buitenzonwering met 25% Korting

Steenwijk

STEENWIJK – Met de lange warme zomers van voorgaande jaren nog vers in het geheugen, is het nu tijd om voor een goede zonwering te zorgen. Profiteer nu bij Kruider van 25% korting op de terrasschermen van het topmerk Luxaflex. Wie voor 1 april bestelt, is de drukte voor en kan gegarandeerd komende zomer genieten!

Buitenzonwering
Buitenzonwering is bij Kruider verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Klanten vragen vooral veel naar knik armschermen, markiezen, screens, rolluiken en terraszonwering. Zij kunnen handmatig of elektrisch worden neergelaten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor zonneschermen van Luxaflex met Powerrailverlichting. Met zonnewering voor buiten bescherm je jouw huis tegen de zon, verhoog je het comfort en geniet je langer van de mooie zomeravonden. Ook levert Kruider rolluiken, deze isoleren zeer goed en houden je huis aangenaam koel. Rolluiken zijn trouwens ook inbraakwerend.

Contact
Hein Kruider adviseert zijn klanten om nu alvast te bestellen. “Zo profiteer je van 25% korting, tot aankoopdatum 1 april, en ben je de grote drukte voor.” Voor meer informatie mail info@kruider.nl of bel met 0521-512003 en natuurlijk kun je een afspraak maken voor private shopping.

Broodje falafel
Culturele Proeverij met stamppot, falafel en borsjtsj: Samen eten verbindt en maakt blij! Cultuur 26 mrt, 15:42
Van Queen worden meerdere nummers gekozen
Queen uitvaarttopper van de toekomst in Overijssel: Monuta presenteert Top 10 Uitvaartmuziek Algemeen 26 mrt, 14:00
Afbeelding
Wilfried Godschalk is districtskampioen Bandstoten klein, eerste klasse Sport 26 mrt, 12:00