De winkel die Vredenburg vroeger in Steenwijkerwold had
De winkel die Vredenburg vroeger in Steenwijkerwold had Foto: Aangeleverd

Elke week een quiz van honderdjarige Vredenburg

Steenwijk

STEENWIJK - Vredenburg Installatietechniek wil haar eeuwfeest graag vieren met haar klanten en de lezers van deze krant. Vanaf dinsdag 25 januari verschijnt daarom gedurende tien weken een quiz in deze krant, waarmee je 100 euro kunt winnen. Voor medewerkers hun partners en relaties is er een feestweekend in mei. 

Alle tien quizzen bestaan uit drie quizvragen. Marketingmedewerker Lieke Vermeer legt uit dat dit meerkeuzevragen zijn, maar ook open vragen en puzzels, zoals rebussen. “Lees de interviews goed met (gepensioneerde) medewerkers goed, die de komende weken in De Kop verschijnen,” raadt zij aan. Verder kun je de antwoorden opzoeken op de site van Vredenburg Installatietechniek: vredenburgsteenwijk.nl

Tien prijzen van 100 euro
Onder de goede inzenders verloot Vredenburg Installatietechniek tien keer een bedrag van 100 euro. Alle prijswinnaars nodigt het bedrijf uit om op 22 april hun prijs in ontvangst te nemen op het kantoor aan de Dolderweg in Steenwijk. Voor Vredenburg Installatietechniek is dit de tweede keer dat ze een quiz aanbiedt. Eind 2020 organiseerde het bedrijf al een unieke Challenge.

Feestweekend
In het weekend van 6 en 7 mei organiseert Vredenburg Installatietechniek een feestweekend voor haar relaties en werknemers. Op vrijdagavond zijn de relaties en medewerkers welkom voor een feest. Voor de medewerkers en hun partners is er op zaterdagmiddag een rondvaart en een diner.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 22 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26