De kentekenactie start in de krant van 8 februari
De kentekenactie start in de krant van 8 februari Foto: Aangeleverd

Win met de kentekenactie van Kreuze 50% of 100% korting op wasprogramma

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK – Kreuze Tanken & Wassen start een leuke kentekenactie. Als je wint, krijg je 50% of 100% korting op het wasprogramma Diamant. 

Op de voorpagina van onze papieren krant van 8 februari staat een foto van een kenteken met twee letters of een cijfer en een letter. Heb jij één van die tekens in jouw kenteken, dan krijg je 50% korting op het wasprogramma Diamant van Kreuze. Dat wasprogramma krijg je zelfs helemaal gratis als je beide tekens in je kenteken hebt. De actie is geldig vanaf maandag 7 februari tot en met vrijdag 11 februari. Daarna herhaalt Kreuze de actie nog meerdere keren dit jaar. Houd deze krant daarom goed in de gaten!

Diamant
Gerald Meijer, eigenaar van Kreuze Tanken & Wassen vertelt dat hij samen met zijn vrouw Gea deze actie bedacht heeft omdat de wasstraat tien jaar bestaat. Dat feestje wil het echtpaar graag samen met de klanten vieren. Degenen die een winnend kenteken hebben, kunnen er op rekenen dat hun auto met het wasprogramma Diamant ter waarde van € 12,99 er weer pico bello uit komt te zien. “Dat is ons meest uitgebreide wasprogramma, inclusief voorwassen, velgenreiniging, bodemreiniging, superpolish, wax, drogen, poetsen, nadrogen en stofzuigen,” somt Gea op.

Volautomatisch voorwasrobot
Nu de wasstraat over een robot beschikt is een ritje door de wasstraat een leuke belevenis geworden. Gerald vertelt: “Die automatische voorwasrobot heeft twee armen waarmee hij de hele auto kan inzepen en met de vier hogedrukspuiten schoonspuiten.” De wasbeurt gaat daardoor veel efficiënter en sneller. De twee medewerkers in de wasstraat kunnen zich helemaal richten op de details: de hoekjes en gaatjes waar de robot niet bij kan. Gerald en Gea raden hun klanten aan om hun auto tenminste één keer per maand te komen wassen. “Vogelpoepjes en vliegjes kunnen zich in de lak vastbijten en beschadigingen veroorzaken,” legt Gerald uit. “Zie het maar als een stukje noodzakelijk onderhoud aan je auto.”

Naast autowassen kun je bij Kreuze ook terecht voor brandstoffen. Het tankstation bestaat al vijftig jaar en is een begrip in de regio vanwege de goede kwaliteit en de scherpste prijzen. Wie ruimtegebrek heeft kan sinds een jaar trouwens ook bij Kreuze terecht voor het stallen van spullen in de miniopslag. Kijk voor meer informatie op: www.oliehandelkreuze.nl

Valentijn Hoogenkamp
Valentijn Hoogenkamp komt niet naar de Buze Cultuur 3 uur geleden
Het winnende vrouwenteam, vlnr: Angelica Braam, Natasja Bolt, Hilda Knol, Tiny Landman, Saskia Kasma, Miranda Bastiaans en Carolien Stuurman
Oldstars vrouwen VV Steenwijk winnen toernooi Heracles Almelo, mannen worden derde in Irnsum Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 4 uur geleden