De laatste schoolklas van COV 1 uit 1972
De laatste schoolklas van COV 1 uit 1972 Foto: Aangeleverd

Oproep: Kom naar de reünie van school COV 1 klas 6 van 1972

Steenwijk

STEENWIJK - Op zaterdag 11 juni is er een reünie van klas 6 van de voormalige Christelijk Volks Onderwijs 1-school (CVO 1). Alle leerlingen die vijftig jaar geleden als laatste klas 6 de school verlieten, zijn hiervoor uitgenodigd. 

De CVO 1-school stond destijds in de Westwijkstraat naast een gymzaal, op de plek waar nu het gemeentehuis staat. De school ging in 1972 dicht, waarna de school KC Bernhard in gebruik werd genomen. Een groepje klasgenoten van de laatste klas 6 die de school verliet in 1972 organiseert op zaterdag 11 juni een reünie. Deze groep heeft al 18 van de 30 leerlingen gevonden, die geboren zijn in 1959 en 1960. Een groot deel van hen heeft al toegezegd naar de reünie te zullen komen. De organisatoren doen een oproep aan degenen die zich nog niet gemeld hebben, dat alsnog te doen. Leerkrachten zijn ook welkom om naar de reünie te komen en kunnen zich ook melden. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het emailadres:
cvoschoolverlater72@gmail.com. De organisatie meldt binnenkort de locatie en het programma van de reünie. Meer informatie: Facebookpagina ‘Eind CVO 1 Steenwijk 1972’.

Wethouder Marcel Scheringa (rechts) en raadslid Roland Logtmeijer
Steenwijkerland wil flesjes en blikjes uit afval redden: gemeente plaatst 'doneerringen' Steenwijkerland 7 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe Steenwijk 21 uur geleden