'Alles Andersom' is het thema van de VBW
'Alles Andersom' is het thema van de VBW Foto: Aangeleverd

Vakantie Bijbel Week in Steenwijk!

Steenwijk

STEENWIJK - Volgende week zal in Steenwijk weer een Vakantie Bijbel Week (VBW) plaatsvinden! De VBW wordt door verschillende Steenwijkse kerken georganiseerd om kinderen van 4 tot 12 jaar op een speelse en feestelijke manier kennis te laten maken met het christelijk geloof. 

Aan de hand van een thema leren de kinderen verhalen uit de Bijbel, gaan ze samen zingen, praten, toneel kijken, knutselen en plezier maken met elkaar. De ouders worden ook betrokken en op de laatste ochtend uitgenodigd bij de feestelijke afsluiting. Dit jaar is het thema ‘Alles Andersom!’. 

De VBW wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie op alle ochtenden van 9.30 tot 12.00 uur, van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus. Op woensdag 24 augustus is er een vossenjacht door de hele stad. Op vrijdag 26 augustus zal er een goochelaar optreden en krijgen de kinderen tot slot nog pannenkoeken.

De locatie van de VBW is De Grote Kerk, Kerkstraat 16, Steenwijk. 

Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 3 uur geleden
Het verloren transport
Laatste film van dit seizoen: 'Het verloren transport' in Filmhuis Oldemarkt Cultuur 5 uur geleden
Wilma Wuite met haar boek 'IJskelder'
Wilma Wuite uit Giethoorn staat op shortlist The Indie Awards: 'Ik ben flabbergasted' Cultuur Insta-Dekop 17 uur geleden