Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Goud voor de maaltijd van Keurslager Harry Mulder

Steenwijk

STEENWIJK - Tijdens de landelijke maaltijdkeuring heeft de vakkundige jury de maaltijd van Keurslager Harry Mulder uit Steenwijk uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke maaltijd van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de score: 100 punten. En dat betekent goud voor de maaltijd! De jury prees vooral vanwege de hoge kwaliteit smaak, geur, samenstelling en consistentie.

De lekkerste smaak Bij Keurslager Harry Mulder is de maaltijd het hele jaar een hardloper. Het gemak en de rijke smaak van de maaltijd zorgen voor een groot succes bij de klant! De Keurslager werkt met de beste grondstoffen en weet precies wat er in de maaltijd gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen.

Gemak en een gevarieerd menu In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de kant en klare maaltijd een uitkomst voor veel mensen. Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel, volgens Keurslager Harry Mulder.

Bent u benieuwd naar de winnende maaltijd van Keurslager Harry Mulder? Om deze score te vieren, geldt van 27 tot en met 1 april de volgende aanbieding: alle koude maaltijden voor € 6,50. “Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer maaltijdassortiment in onze toonbank liggen. Voor ieder wat wils!” aldus de trotse ondernemer.

Zie www.muldersteenwijk.keurslager.nl.

Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 18 uur geleden
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
2023 stabiel jaar voor Vitens, ondanks weersextremen Algemeen 19 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.