Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Restobar ‘t Veerhuys gaat weer open vanaf 30 maart

Steenwijk

STEENWIJK – Restobar ’t Veerhuys opent haar deuren weer. Vanaf 30 maart op donderdag tot en met zondag kunt u weer terecht in ’t Veerhuys voor een borrel of diner. Daarnaast is er iedere maand weer een leuke activiteit gepland waar iedereen aan kan deelnemen.

Zoals gewend van Restobar ‘t Veerhuys bieden ze weer een verrassende kaart met seizoensgebonden gerechten in een creatief jasje. Het wel bekende Hemels toetje en de taste & share plank met verschillende voor- en nagerechten staan ook op het menu. Een echte Veerhuys klassieker de Pesto Steak, is terug van weggeweest.

Culinaire activiteiten 

De gasten van ’t Veerhuys kunnen vanaf 30 maart ook weer deelnemen aan smakelijke activiteiten waarin gastvrijheid, smakelijk genieten, plezier en kennis samen komen:

  • 16 april: Food & Wine pairing 
  • 14 mei: Wijnwandeling (moederdag) 
  • 18 juni: Speciaal bier - BBQ (vaderdag) 
  • 16 juli: Food & Wine Pairing 
  • 25 augustus: Cocktail proeverij + basics
  • 3 september: Likeur diner 
  • 9 september: Balkonconcert

Wilt u lekker uiteten, alleen wat drinken of deelnemen aan een leuke culinaire activiteit, bij Restobar ‘t Veerhuys staat gastvrijheid zoals we die vroeger kenden, op nummer één. U zult zich snel thuis voelen en u wordt met open armen ontvangen door het hechte team.

Houd de website en socials van Restobar ’t Veerhuys in de gaten meer informatie over de activiteiten. U kunt nu alvast reserveren via www.hetveerhuyssteenwijk.nl.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 11 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 23 uur geleden