Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Speel mee met de ouderwets gezellige bingo in de Bibliotheek Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Op vrijdag 16 juni is het in de Bibliotheek Steenwijk weer tijd voor een ouderwets gezellige (online) bingo. Wie mee wil spelen en kans wil maken op leuke prijzen, is vanaf 10.15 uur van harte welkom in de Bibliotheek Steenwijk.

Na een kop koffie/thee wordt er vanaf 10.30 uur drie keer voor volle kaart gespeeld. Deelname is gratis. Interesse? Dan graag vooraf aanmelden via de Bibliotheek Steenwijk, telefoon: 0521-513273 of via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Online dagbesteding
Deze bingo maakt deel uit van de online dagbesteding van Zorggroep Noorderboog. Alle activiteiten van de online dagbesteding zijn toegankelijk via de app van Dag en Doen. Eén keer per maand is het mogelijk om in de Bibliotheek Steenwijk bij één van de activiteiten aan het haken.

Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
2023 stabiel jaar voor Vitens, ondanks weersextremen Algemeen 17 uur geleden
Henk Raggers
Henk Raggers staat aan kop in het Jos Verheijen Memorial toernooi Sport 21 uur geleden
Vertegenwoordigers van Odd Fellows en De Soos Steenwijk
Gift van de Odd Fellows voor De Soos Steenwijk Steenwijk 21 apr, 10:00
Kopactie Mark Bruintjes
Foto- en videoverslag: Olde Veste neemt koppositie over van ONS Sneek dankzij winst op Go Ahead Kampen na een bizarre week Sport 21 apr, 08:53
Tusky
Drie stevige bands in Poppodium De Buze Cultuur 21 apr, 08:41

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.