Kunstwerkjes van vorige deelnemers
Kunstwerkjes van vorige deelnemers Foto: Aangeleverd

Schilderworkshop in de Maartjestuin

Steenwijkerland

EESVEEN - Joke Baauw, kunstschilderes uit Giethoorn, komt een aantal workshops geven in de Maartjestuin. De deelnemers gaan een roodborstje schilderen op een houten kistje, canvasboard of dienblaadje. 

Joke heeft een passie voor schilderen en is in de leer geweest bij verschillende gerenommeerde schilders. Ook heeft ze een opleiding gevolgd via de tekenacademie van Groningen. Ze heeft een grote liefde voor de natuur en dieren en geeft deze dus ook een podium in haar werken.

De schilderworkshop wordt verzorgd met een kop thee of koffie en huisgemaakt gebak of indien gewenst een Cream-Tea of High-Tea. De prijs is € 27.50 inclusief materiaal, koffie/thee en huisgemaakt gebak. Voor Cream-Tea en High Tea geldt een meerprijs. Ook is het mogelijk om voor een besloten groepje van minimaal drie en maximaal acht personen een workshop te reserveren op een zelf gekozen datum.

De workshopdata zijn op 17 en 20 november en op 15 en 18 december van 13.00 tot 16.30 uur. De Maartjestuin ligt aan de Gierwal 3 in Eesveen. Voor meer informatie en aanmelden: De Maartjestuin

De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland gisteren
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 24 apr, 13:30
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 24 apr, 11:30