Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kerst in ‘t Lam ‘Voorbij de angst’

Steenwijkerland

BLOKZIJL - Op 19 december is er in ’t Lam een kerstbijeenkomst met als thema ‘Voorbij De Angst’. De aanvang is 15.00 uur.

Dit jaar probeert de organisatie een paar dagen voor Kerst opnieuw een bijzondere bijeenkomst met verhalen en muziek in ’t Lam te organiseren. In 2020 waren de deuren helaas gesloten, maar konden mensen via online een registratie bijwonen. Nu gaat de organisatie het opnieuw proberen maar dan life. Het zal, zoals voorgaande jaren, een viering zijn die anders van ‘aard en kleur’ is dan de gebruikelijke advents- en kerstvoeringen. Niet traditioneel maar wel in een sfeer die recht doet aan de Kerstgedachte. Even anders om een breder publiek aan te spreken. 

Andries Bakker (leiding, verteller) en Nynke Poelsma (piano en zang) zullen in het sfeervolle kerkje aan de Breestraat op bescheiden en positieve wijze even wat kleur brengen aan deze donkere tijd. Vandaar ook het thema: ‘Voorbij de angst’. Vanwege de regels zal een klein publiek van 40 personen op zondagmiddag 19 december welkom zijn in de kerk. Aanmelding is nodig. Aanmelding graag voor 15 december bij Janneke Bakker, jannekekikstra@planet.nl of 06 122 531 90.