Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kerstrondje Oldemarkt in De Landerijen

Steenwijkerland Insta-Dekop

OLDEMARKT - zaterdag 17 december biedt de Landerijen een gezellige invulling van het Kerstrondje. Van 10.30 tot 16.00 uur is een ieder van harte welkom! 

Doe mee en laat een koersbal rollen, inderdaad een – niet geheel ronde- koersbal en géén kerstbal. Bij de biljart krijg je een lesje omgaan met keu en bal of geniet van de grote treinbaan van Johan Damhuis. Misschien mag je als machinist de trein wel even besturen! 

Het filmhuis presenteert de komende films met natuurlijk popcorn! Buiten word je uitgenodigd om een potje jeu des boules mee te spelen. De Ouderen Vereniging Oldemarkt (OVO) presenteert zich in de gang, net als het Haak- en breicafé. Even verderop in de gang zijn de teken-, en schilderkunsten te bewonderen van cursisten van Annemieke Harmsma. 

Voor de hongerige mens staan er in het Proathuus vrijwilligers klaar met snert, een tosti of broodje kroket. En dit gaat om ongeveer 13.00 uur gepaard met live gezongen kerstmuziek wellicht door de kerstman/alias de zingende buschauffeur uit Groningen! 

Tevens wordt om 15.00 uur twee keer een Bingo ronde gespeeld, schuif hier gezellig (gratis) bij aan! Klaverjassers spelen hun potjes en voor kinderen is er een gratis grabbelton. 

Graag zien we je zaterdag 17 december in De Landerijen, de Weeren 1 in Oldemarkt!

Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 11 uur geleden
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk is derde in Gewestelijke Finale Sport 11 uur geleden
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 16 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 18 uur geleden
Afbeelding
Tentoonstelling 'Oerinzicht' bij dierenpark Taman Indonesia opent op zondag 28 april Cultuur 20 uur geleden
Cover van het boek 'Femicide', tot de dood ons scheidt'
Vanaf vandaag te zien: buitenexpositie FEMICIDE bij Toegangspoort Holtingerveld Westerveld 22 uur geleden
De Vijverhof
Deel Vijverhof tijdelijk opvanglocatie voor Oekraïners: Na renovatie 96 appartementen beschikbaar voor reguliere verhuur aan woningzoekenden Steenwijk 23 apr, 16:30
Ecoloog Joep Crombag
81.497 beterschapswensen voor natuur aangeboden in Den Haag Algemeen 23 apr, 16:00
Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 23 apr, 14:37