Editie 2022
Editie 2022 Foto: Aangeleverd

Blankenham Bruist op 15 juli!

Steenwijkerland

BLANKENHAM - In 2022 vond de eerste editie plaats van het evenement Blankenham Bruist. Een gezellige dag in het dorp Blankenham met kraampjes, foodtrucks en diverse activiteiten.

Omdat deze eerste Blankenham Bruist heel goed bezocht werd, heeft Dorpsbelang Blankenham besloten ook in 2023 het evenement weer te organiseren, maar nu nog breder dan in 2022.

Op 15 juli 2023 bruist het centrum van dijkdorp Blankenham met een flink aantal kramen, kleedjes en foodtrucks. Lokale en regionale bedrijven, kunstenaars, hobbyisten, verenigingen, ambachten en nog veel meer bieden hun koopwaar aan of laten hun ‘kunsten’ laten. Zo is er een zalmroker, glaskunstenaar, kaasboer, stoelenmatter, pony’s en nog veel meer, te veel om op te noemen!
Tevens is de mooie kerk van Blankenham geopend voor publiek en zal er orgelspel klinken.

Op het evenemententerrein is een proeverij waar streekproducten geproefd kunnen worden, heerlijk vlees, groente, zuivel en drinken van eigen regionale bodem, ter plekke bereidt. Tegen een kleine vergoeding kunt u genieten van het lekkers dat de Kop te bieden heeft! De kinderen worden uiteraard niet vergeten, zo is er een gezellige kinderhoek met springkussen, ranja-koe, levende beesten en nog veel meer! De muzikale noot wordt verzorgd door een Ierse jamsessie. Een gevarieerde groep muzikanten die zowel volksmuziek speelt alsook verzoeknummers.

Kortom een gezellig evenement voor het hele gezin in bruisend Blankenham! Het evenement vindt plaats van 13.30 tot 19.00 uur in het centrum van het dorp bij het dorpshuis De Skulpe!

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook zelf koopwaar aanbieden? Mail dan naar dorpsbelangblankenham@gmail.com om u aan te melden of meer informatie te vragen! 


Foto: Aangeleverd

Afbeelding
Olde Veste - Jubbega eindigde op 21 januari in 4-0
Update met reactie bestuur Olde Veste: Jubbega trekt zich terug uit competitie: Olde Veste zakt naar tweede plaats Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Moment Design Collectief viert nieuwe naam Feel it! met gratis fotosessies Steenwijkerland 19 uur geleden
Afbeelding
Eerbetoon ter gelegenheid van 80e verjaardag: Overzichtstentoonstelling fotograaf Rutger ten Broeke uit Baarlo bij Museum Hilversum Cultuur 20 uur geleden
Werkoverleg organisatoren
Vrijwilligers Congres in Vollehoven: 'Graag trekken we een blik met vrijwilligers voor jullie open' Steenwijkerland 22 uur geleden
Sjef Damhuis bij het graf van Renze de Ruiter
Vanwege grote belangstelling tweede lezing Sjef Damhuis op 29 april over Einsatzkommando van Steenwijk Steenwijkerland 17 apr, 20:36
Piet Bijker in actie als scheidsrechter bij de jeugd -
Kopduel met scheidsrechter Piet Bijker: 'Nog nooit een wedstrijd hoeven staken' Met vijf foto's 17 apr, 18:00