Afbeelding
Foto: Logo Dorpsbelang Vledder

Algemene ledenvergadering Dorpsbelang Vledder

Westerveld

VLEDDER - Na coronatijd is het weer mogelijk fysiek bijeen te komen en wordt door Dorpsbelang Vledder op woensdag 20 april een algemene ledenvergadering gehouden in De Tippe.

Naast de reguliere zaken, zoals het jaarverslag en de financiën, doen een aantal stichtingen verslag. Dat zijn Stichting Onderdak, NNCZ over ‘De Borgstee’, Naobuurtbus en Stichting Naobuur met een verslag van de  activiteiten.

Ook zal het concept van de ‘Dorpsvisie 2022-2026’ worden gepresenteerd en behandeld. Dit onder het motto: ‘Vledder, een levensloopbestendig dorp’. Een bruisend dorp waar dorpsgenoten met elkaar zorgen voor een woon- en leefklimaat dat kansen biedt aan jong en oud. Waar ‘Naoberschap’ hoog in het vaandel staat. Jongeren en ouderen moeten de kans krijgen om mee te denken over ontwikkelingen in het dorp. Dorpsbelang Vledder hoort graag hun mening over de ontwerp dorpsvisie. Na de ledenvergadering wordt er dan een definitieve versie gepresenteerd aan de betrokken partijen.

Zeemuseum Miramar

De vergadering wordt afgesloten met een presentatie van Maurits en Tineke van Geel. Zij vertellen over de geschiedenis en de huidige ontwikkelingen van Zeemuseum Miramar in Vledder. Tevens gaan ze in over hun relatie met het Museum Proefkolonie in Frederiksoord.

De algemene leden vergadering op woensdag 20 april vangt aan om 19.30 uur.