Tango-orkest Toca Tango
Tango-orkest Toca Tango Foto: Jaap van Riesen

Toca Tango brengt gepassioneerde muziek in Koloniekerkje

Westerveld

WILHELMINAOORD - In het fraaie Koloniekerkje in Wilhelminaoord wordt het een avond Argentijnse tango om nooit meer te vergeten. Orkest Toca Tango speelt zaterdagavond 18 februari oude en nieuwe tango`s, walsen en milonga’s. Om van te genieten én op te dansen. Het orkest speelt vol passie en zangeres Sophie Bekkering zingt poëtische teksten over liefde en vergankelijkheid. 

De muzikanten van Toca Tango vertolken vol vuur de hartstocht, hopeloze dromen en bitterzoete herinnering van de Argentijnse tango. Het orkest biedt een afwisselend programma. Liederen worden afgewisseld met instrumentale stukken, harmonie en contrast geven verscheidenheid, net als solo’s en samenspel.

Toca Tango bestaat uit acht muzikanten en een zangeres. Dankzij deze grote bezetting beschikt het orkest over een bijzonder palet van verschillende klankkleuren. Dat maakt een breed repertoire mogelijk, met volop dansbare muziek. 

De tango’s die op het programma staan in het Koloniekerkje zijn soms dramatisch, dan weer vol van liefde, soms agressief en daarna weer vrolijk en licht. Voor de muzikanten, de luisteraars en de dansers is elke uitvoering weer een nieuw avontuur. 

Kom luisteren naar deze gepassioneerde muziek en neem desgewenst je dansschoenen mee naar het Koloniekerkje in Wilhelminaoord.

Zaal open: 19.30 uur, entree: € 15, kaartverkoop aan de zaal. Adres: Kon. Wilhelminalaan 53 in Wilhelminaoord.

Meer informatie: https://www.koloniekerkje.nl/agenda/ en http://www.tocatango.nl/index.html

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 20 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 22 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26