Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Vakantiewerk bij VanDijk betekent gezelligheid en goed verdienen

Partnerbijdrages

Ook deze zomer kunnen leerlingen, studenten en tijdelijke krachten weer volop aan de slag bij VanDijk in Kampen. De grootste educatieve dienstverlener in Nederland zoekt maar liefst 1.200 talenten die online bestellingen van leermiddelen klaarmaken. Deze zomer kunnen de zomerkrachten weer rekenen op een hoger salaris met extra bonussen en het is mogelijk om parttime te werken in een veilige en gezellige werksfeer. 

Vanaf de locatie Dieselstraat in Kampen verstuurt VanDijk jaarlijks 7 miljoen  leermiddelen naar leerlingen in het voortgezet onderwijs. “Veel leerlingen hebben binnenkort vakantie, terwijl wij volop bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Voordat de eerste schooldag begint, moeten de leerlingen hun leermiddelenpakket in huis hebben. Daar hebben we duizenden handen bij nodig”, licht Focco Annema, Manager Operations VanDijk, toe. 

“Het inpakken van bijna 600.000 pakketten is één van onze zomerse uitdagingen. Daarom zoeken we heel veel enthousiaste magazijnmedewerkers, administratief medewerkers en groepsleiders. Ze krijgen hier de unieke kans om al op jonge leeftijd een leidinggevende functie te hebben”, vertelt Focco trots. 

Vakantiewerk bij VanDijk betekent snel geld verdienen. Naast gezellige pauzes, lekker eten en muziek, pakken jongeren € 50,- extra als ze een vriend(in) meenemen die gaat starten bij VanDijk. Werken in de periode 10 juli tot 25 augustus levert nog meer geld op bovenop het normale loon. VanDijk daagt iedereen uit om te komen werken bij team VanDijk. 

Iedereen die interesse heeft in vakantiewerk bij VanDijk kan zich aanmelden via randstad.nl/vandijk.

Dit is een partnerbijdrage van Van Dijk Boekhuis:
www.vandijk.nl/
088 203 0303

Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersavond Historische Vereniging Steenwijk Steenwijk 9 uur geleden
Afbeelding
'Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht' Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Steenwijkerland legt Klimaat- en Duurzaamheidsplan voor aan lokale partners Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Hoogste punt Maargies Huus bereikt: Van Kampen bouwt dertien appartementen op het platteland voor mensen met zorgvraag Steenwijkerland 16 uur geleden
Afbeelding
Mantelzorgcafé in de Buze, voor alle mantelzorgers van Steenwijkerland Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Zonnepanelen in Belt-Schutsloot in gebruik genomen Steenwijkerland 18 uur geleden