Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Dicht bij huis werken in een mooi pand en leuk team bij WOLF Energiesystemen in Kampen

Partnerbijdrages

Met het NS treinstation om de hoek, in het Stationskwartier in Kampen, staat het energie neutrale kantoorpand van WOLF Energiesystemen. Met de toegangsweg naar de N50 voor de deur ligt deze locatie centraal voor klanten, leveranciers en medewerkers. Veel collega’s wonen in Kampen en komen graag op de fiets naar deze fijne werkplek.

WOLF is een wereldwijde fabrikant en leverancier van luchtbehandelingssystemen, ventilatie- en verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Als expert op het gebied van een gezond binnenklimaat heeft WOLF een sterke focus op duurzaamheid en energiebesparing. Het kantoorpand van WOLF is daar een goed voorbeeld van.

Het kantoor wordt verwarmd en gekoeld met warmtepompen van eigen fabricaat en het dak is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren. Een WOLF luchtbehandelingsinstallatie zorgt voor verse lucht op kantoor en waarborgt zo een optimaal binnenklimaat en een gezonde omgeving om in te werken.

Door actief maatschappelijk verantwoord te ondernemen zet WOLF zich in voor een duurzame, leefbare toekomst. Niet alleen een duurzaam klimaat, maar ook duurzame inzetbaarheid van de medewerkers staan centraal bij WOLF. Er is binnen het team veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het bedrijf kenmerkt zich door een open informele cultuur waarbij veel oog is voor een prettige werksfeer in een betrokken en hecht team.

Als sterk groeiende organisatie is WOLF regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse functies, bijvoorbeeld in de buitendienst als servicemonteur in regio Zuid en West of als technisch adviseur. 

Wil je meer weten, bekijk dan de website voor de alle actuele vacatures: https://www.wolf.eu/nl-nl/carriere

Afbeelding
Onderzoek: Drenthe koploper investeren zonnepanelen: helft woningen Westerveld voorzien van zonnepanelen Algemeen 11 uur geleden
Cover van het boek Literaire Wandingen in Overijssel -
Een duik in het verleden van Giethoorn: 1960 en de kunstenaarskolonie Column 13 uur geleden
Steenwijk 4
Oogstweken voor schaakclub Steenwijk Sport 12 apr, 19:00
Danseressen bij Kraton
Drukbezochte opening kinderpaleis van de Sultan: Opening Kraton van Solo bij dierenpark Taman Indonesia Steenwijkerland 12 apr, 11:43
Raymond Ceulemans (rechts) en Jos Verheyen
Biljarticoon Raymond Ceulemans komt naar Steenwijk Sport 12 apr, 10:48
Duurzaam XL insectenhotel
Feestelijke opening XL insectenhotel in Sint Jansklooster: Natuurfotograaf Philip Friskorn knipt het lintje op vrijdag 19 april Steenwijkerland 12 apr, 10:00
Stop Making Sense
Concertfilm 'Stop Making Sense' bij Filmhuis Steenwijk Cultuur 12 apr, 08:00
Sjef Damhuis bij het graf van Renze de Ruiter
Update: Lezing Sjef Damhuis over het Einsatzkommando van Steenwijk is volgeboekt Steenwijkerland 11 apr, 20:16
Filemon & Lammert
Humor en ontroering in Hendrik Groen-opvolger 'Rust en Vreugd' in De Meenthe Met trailer 11 apr, 17:00