Afbeelding
Foto: De Meenthe

Update maatregelen theater De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK -  De nieuwe corona maatregelen hebben consequenties voor theater De Meenthe. In een mail aan haar bezoekers worden de maatregelen aangekondigd. 

Sinds vrijdag 26 november sluit het theater om 17.00 uur naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd. Dit betekent helaas voor het theater dat alle avondvoorstellingen en activiteiten na 17.00 uur met ingang van zondag 28 november tot en met 19 december niet door kunnen gaan.

De maatregelen
Voorstellingen en activiteiten die doorgaan zijn geplaceerd op 1,5 meter. Ook is een mondkapje verplicht bij het verplaatsen. Daarnaast werkt het theater met de CoronaCheck App.

De Meenthe is in overleg met de artiesten, gezelschappen en impresariaten om te onderzoeken of zij de geplande voorstellingen kan verplaatsen naar een nieuwe datum. Ook het filmprogramma wordt aangepast. Wanneer De Meenthe meer weet brengt zij u op de hoogte. Bezoekers die al kaartjes gekocht hebben voor een voorstelling in deze periode worden per e-mail geïnformeerd.

Houd de website en social media in de gaten. Voor vragen: info@demeenthe.nl of bellen naar 0521-514004.

Afbeelding
Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Op 14 april gaat Aangepaste dienstregeling RRReis in Steenwijkerland 16 uur geleden
De selectie van Oranje Zwart in 2022
Voetbalvereniging Oranje Zwart viert 75 jarig jubileum Sport 27 mrt, 20:26