Jolanda Hellinga
Jolanda Hellinga Foto: Aangeleverd

Feel good store ‘De Overbuuf’ opent haar deuren

Algemeen

STEENWIJK - Steenwijk krijgt er op 11 december 2021 een nieuwe lifestyle winkel bij, ‘De Overbuuf’. Jolanda Hellinga, eigenaresse van BeYou opent hiermee haar tweede winkel. Een droom die wij al heel lang hadden. Deze versnelde doordat we in de coronatijd veel kledingitems overhielden van de wintercollectie 2020/2021. Hiervoor waren wij op zoek naar een geschikte ruimte. We hadden het geluk dat het superleuke pand van het Pakhuys aan de overkant van Be You vrijkwam. We zagen daar zoveel mogelijkheden in dat we het idee van ‘De Overbuuf’ by Be You konden realiseren.” 

De filosofie van de winkel is, een conceptstore met een “feel good” gedachte. Echt een verlengstuk van Be You. Jolanda geeft aan, “De kledingcollectie van 2020/2021 is nog zo mooi, die verdient echt een tweede kans. De merken van onder meer Jacky Luxury, Na-Kd, Freebird, Blutsgeschwister worden verkocht voor een zachte prijs. Daarnaast verkopen we schoenen van het merk Dwrs label Amsterdam en Tango, sieraden, tassen, supermooie welnessproducten van Wellmark en cadeau-en woonaccessoires zoals kaarsenstandaards, planten, wasparfums, (ansicht) kaarten voor in huis. Ons idee was, een sfeervolle winkel waar iedereen graag komt om even lekker rond te kijken en nog belangrijker waar je met een goed gevoel vandaan komt. We hebben ongelofelijk veel zin om open te gaan. We vieren onze opening met een leuk cadeau voor onze klanten. Vanaf 10.00 uur ’s morgens zijn wij open en staan Lydia, Roos en ik klaar om er iets moois van te maken. Voel je welkom, wij hebben er zin in,” lacht Jolanda.

De Overbuuf by Be You vind je aan de Woldpromenade 27. De openingsdagen zijn vanaf 11 december: donderdag, vrijdag en zaterdag en de koopzondagen. Begin van het voorjaar gaat de winkel ook open op dinsdag en woensdag.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 4 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 5 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 7 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop gisteren
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47