Hein Kruider
Hein Kruider Foto: Aangeleverd

Nieuwe collectie meubelen bij Kruider

· leestijd 2 minuten Zakelijk

STEENWIJK - Kruider is als ‘uw woninginrichter’ al 94 jaar een vertrouwde klank en een begrip in Steenwijk en wijde omgeving. Het al bestaande gevarieerde aanbod is recent nóg completer geworden, omdat er meubels en bankstellen van gerenommeerde merken aan zijn toegevoegd. Daarbij gaat het om de toonaangevende collecties van Passe Partout en Rom. “Met een bank creëren we het perfecte hart van de woning,” constateert Hein Kruider. “En dan volledig afgestemd en op maat gemaakt voor de klant.”

Aan de banken van Rom ligt een concept ten grondslag, waaraan geen concessies zijn gedaan. De banken zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk, hebben een lange levensduur en zien er daarbij ook nog eens goed uit. Kruider benadrukt, dat iedereen zich eigenlijk een bank moet gunnen, die bij hem of haar past. Een functionele bank is om te ontspannen en biedt niet alleen het modernste zitcomfort, maar ontziet het lichaam ook zodanig, dat het goed is voor de geest.

Met de juiste functies wordt een ‘gewone’ bank een bank, die echt lekker zit. En die positieve beleving wordt groter naarmate extra mogelijkheden zijn toegevoegd. Zoals de relaxfunctie, verstelbare hoofdsteunen en een verstelbaar of draaibaar zitvlak. Deze comfortfuncties zijn optioneel beschikbaar voor elke zitplaats en dat maakt de geluksmomenten voor een ieder zo optimaal mogelijk.

Gewezen wordt op de hoogwaardige stoffen, die worden gebruikt bij de vervaardiging van deze banken, die daardoor voor elke smaak geschikt zijn. Het uit meer dan 300 verschillende stoffen bestaande assortiment telt onder meer zacht velours, robuuste geweven structuren en slijtvaste alleskunners. “De insteek is, dat een ieder comfortabel moet kunnen genieten’, geeft Hein Kruider aan. “En in elke prijsklasse kan bij ons wel een keuze worden gemaakt.”

‘Ontzorgen’
Het ‘ontzorgen’ van de klant in de ruimste betekenis van het woord is steeds meer centraal komen te staan bij het inmiddels uit een 20-tal personen bestaande team van Kruider. En dat is allemaal voortgekomen uit de winkel in ‘bedden, dekens en tapijten’ in de Oosterstraat in Steenwijk, die in 1927 door opa Johan Kruider is gesticht. Deze winkel is later door vader Auke verder uitgebouwd, waarna de kleinzoons Hein en Johan het bedrijf hebben voortgezet en er in de laatste jaren nieuwe activiteiten aan hebben toegevoegd.

“We doen alles in eigen beheer,” benadrukt Johan Kruider. “We hebben de beschikking over eigen stoffeerders en een eigen atelier, waarin we onze gordijnen op maat maken. Als familiebedrijf zijn we vertrouwd en degelijk gebleven. We kunnen desgewenst snel inspelen op de wensen van onze klanten.” Hij wijst op de vakkennis in eigen huis, waar het betreft het leggen van parket, laminaat, pvc-vloer en/of tapijt, het plaatsen van kasten, slaapkamers en sinds kort dus ook meubels en bankstellen, alsmede het monteren van binnen- en buitenzonwering. 

In de praktijk krijgt de formule van ‘ontzorgen’ steeds meer inhoud en betekenis. Hein Kruider: ‘Daarbij kun je denken aan schilderwerk en behangen, maar ook aan een styliste die namens ons beschikbaar is om samen met de klant een op persoonlijke keuzes afgestemd plan te maken. We zijn in staat om alle woonwensen te vervullen en bieden een compleet pakket.’

Slapen                                                                                                                                         
Kruider heeft op nadrukkelijk oog voor ‘lekker slapen’. De keuze voor een bed is persoonlijk. Gaat u voor een matras, een ledikant of boxspring? Bij Kruider kunt u in alle rust verschillende bedden testen. De ingerichte slaapkamers in de showroom geven bovendien een goed beeld hoe zo’n bed in uw slaapkamer staat. Laat u verrassen door het ruime aanbod van diverse merken bedden, zoals Avek, Viking, Hypnos en Röwa. Uiteraard verstrekken de medewerkers van Kruider een persoonlijk advies, zodat de juiste keuze kan worden gemaakt.

Kruider Woninginrichting levert bedden voor elke leeftijd, dus van kinderbed tot zorg- en seniorenledikant. Wie een slaapbank zoekt of een hoogslaper om ruimte te besparen, kan hier ook terecht. ‘Bij lekker slapen hoort natuurlijk een fijn matras. In diverse soorten, uitvoeringen en maten zijn ze uit voorraad leverbaar’, stellen Johan en Hein iedereen gerust.

Verf en behang: Little Greene verf uit voorraad leverbaar
Kruider beschikt ook over een eigen mengmachine voor de verven van Little Greene zodat deze uit voorraad leverbaar zijn. Ook de imposante behang collectie spreekt tot de verbeelding. Enkele van de merken zij Arte, Hooked on walls, Eijffinger, Vescom, enzovoort.

Kom eens langs of kijk op www.kruider.nl voor meer informatie.

Ingezonden bericht van Kruider.

Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 10 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 11 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 12 uur geleden
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk
Wilfried Godschalk van Biljartvereniging Steenwijk is derde in Gewestelijke Finale Sport 12 uur geleden
De gemeente wil het stationsgebied vergroenen
Geld van Rijk voor klimaatadaptatie: Voor versnelling en aanpassing leefomgeving aan weersextremen Steenwijkerland 17 uur geleden
Bijentuin
Bloeiende Bijentuin in Steenwijk telt twaalf verschillende soorten bijen Steenwijk 19 uur geleden