Afbeelding
Foto: Pixabay

Kopstuk: de haarverzorgingsproducten van Kapsalon Haaa@rjet

Zakelijk

STEENWIJK - In deze rubriek laten wij wekelijks een ondernemer aan het woord die iets vertelt over een bijzonder product of dienst, die hij of zij graag voor het voetlicht wil brengen. Een Kopstuk dus! Vandaag vertelt Harriët Schokker van Kapsalon Haaa@rjet over de haarverzorgingsproducten die zij gebruikt.

In een tijd met aandacht voor moeder aarde, het maken van bewuste keuzes, hoort ook de zorg voor jezelf, voor haar. Ik bied: persoonlijke een-op-een haarbehandeling, haaradvies op maat, natuurlijke kleuring, duurzame verzorging, passie voor het vak en aandacht voor de mens.

Haarverzorging Previa biedt de beste green products, die herstellen, hernieuwen en laten glanzen. Dit zijn shampoos en conditioners zonder schadelijke effecten. Sinds twee jaar werk ik in mijn salon met Kitoko, wat beeldschoon betekent. 100% plant based haarkleuring en toch in staat tot grijsdekking. 

Bel voor vragen of een afspraak: 0521-516245 of mail: haaarjet@gmail.com.

Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 18 uur geleden
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
2023 stabiel jaar voor Vitens, ondanks weersextremen Algemeen 19 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.