Afbeelding
Foto: Pixabay

Kopstuk: de haarverzorgingsproducten van Kapsalon Haaa@rjet

Zakelijk

STEENWIJK - In deze rubriek laten wij wekelijks een ondernemer aan het woord die iets vertelt over een bijzonder product of dienst, die hij of zij graag voor het voetlicht wil brengen. Een Kopstuk dus! Vandaag vertelt Harriët Schokker van Kapsalon Haaa@rjet over de haarverzorgingsproducten die zij gebruikt.

In een tijd met aandacht voor moeder aarde, het maken van bewuste keuzes, hoort ook de zorg voor jezelf, voor haar. Ik bied: persoonlijke een-op-een haarbehandeling, haaradvies op maat, natuurlijke kleuring, duurzame verzorging, passie voor het vak en aandacht voor de mens.

Haarverzorging Previa biedt de beste green products, die herstellen, hernieuwen en laten glanzen. Dit zijn shampoos en conditioners zonder schadelijke effecten. Sinds twee jaar werk ik in mijn salon met Kitoko, wat beeldschoon betekent. 100% plant based haarkleuring en toch in staat tot grijsdekking. 

Bel voor vragen of een afspraak: 0521-516245 of mail: haaarjet@gmail.com.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 3 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 4 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 5 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 22 uur geleden
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 23 uur geleden
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport gisteren