Flyer Proeftraining
Flyer Proeftraining Foto: Aangeleverd

Proeftraining SV Steenwijkerwold G-voetbal

Sport

STEENWIJKERWOLD - SV Steenwijkerwold wil met G-voetbal beginnen. De eerste 14 aanmeldingen voor een proeftraining op 15 januari zijn al binnen. 

De initiatiefnemers van het op te zetten G-voetbal bij de voetbalvereniging Steenwijkerwold zijn overdonderd door de belangstelling. “We hebben al 14 aanmeldingen inmiddels, daarom gaan we op 15 januari een proeftraining organiseren,” vertelt Ineke Hof enthousiast.

Ineke Hof, zelf speelster van het Vrouwen 2 team van Steenwijkerwold, kwam op het idee omdat haar zwager Roelof de Graaf altijd met veel plezier in het team bij Olde Veste speelde. “Door omstandigheden is men daar gestopt en dat vond Roelof verschrikkelijk. Hij mistte het zo dat ik ben gaan rondvragen binnen SV Steenwijkerwold of het daar ook mogelijk was. Die vraag werd positief beantwoord en daarmee zijn we aan de slag gegaan.“

Aanmelden
Ineke Hof krijgt binnen de club hulp van Kempe Bijl, Jos Kruizinga en Robin Kiers. Het G-team zal breed worden opgezet. “Iedereen die vanwege een beperking niet in een ander team kan spelen en zin heeft mag zich voor de proeftraining opgeven,“ aldus Ineke Hof. Dat kan via het mailadres hofineke@hotmail.com.. De proeftraining op 15 januari is van 10.30 tot 11.30 uur op een voetbalveld bij SV Steenwijkerwold aan de Oldemarktseweg 92.

Het verloren transport
Laatste film van dit seizoen: 'Het verloren transport' in Filmhuis Oldemarkt Cultuur 3 uur geleden
Wilma Wuite met haar boek 'IJskelder'
Wilma Wuite uit Giethoorn staat op shortlist The Indie Awards: 'Ik ben flabbergasted' Cultuur Insta-Dekop 15 uur geleden
Afbeelding
Acro dames SV Giethoorn SE door naar halve finale NK Sport 19 uur geleden